Begeleider WDL Sponk
Cosis

Introductie en uren

Het team van locatie Sponk is op zoek naar een Begeleider voor 32 uur per week, die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken en graag werkt met hout en in de buitenlucht.

Wat vinden we belangrijk?

De client: Ik zou graag zelfstandig willen werken, hiervoor moet ik allerlei vaardigheden leren. Het leren van deze vaardigheden doe ik op locatie Sponk, waarbij de begeleiding mij ondersteund in mijn ontwikkeling naar zelfstandig werken. Ik wil namelijk een zo gewoon mogelijk leven leiden.

Jouw collega's: Wij vinden het belangrijk dat je een positieve houding aanneemt. Je staat stevig in je schoenen en je staat open voor veranderingen en feedback. Je bent flexibel in zowel begeleidingsstijlen als inzet in het rooster. Je blijft onvoorwaardelijk ondersteuning bieden aan de cliënt. Wij zijn betrokken en verwachten dat je ons informeert over het begeleidingsproces. Tot slot hopen we dat je enthousiast, creatief en leergierig bent en een gezonde dosis humor meebrengt.

De locatie: Op de houtgroep wordt openhaardhout op een professionele wijze verwerkt, het is van belang dat je kunt werken met een kettingzaag en andere machines die worden gebruikt. Daarnaast worden er houtenproducten gemaakt, zoals; wijnhouders, bierkistjes, dienbladen, bloembakken en geboortepalen. De houtgroep is dus veel op klus waarbij een leuke variatie en interactie is met klanten en/of bezoekers.?Op locatie Sponk hebben we een groot aantal dieren die wij onderhouden en verzorgen, hier komt ook tuinonderhoud bij kijken.

Een kijkje nemen bij locatie Sponk? Klik hier en maak een 360° tour!

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde relevante opleiding op mbo-niveau 3.
 • Methodisch kunnen werken aan de hand van zorgplannen en inhoudelijk kunnen rapporteren.
 • Zelfstandig en bewust kunnen handelen in soms stressvolle situaties.
 • In bezit van certificaat VCA of bereid zijn dit te halen.
 • Een rijbewijs BE of bereid zijn om deze te behalen, omdat je samen met cliënten het openhaardhout gaat bezorgen.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Dezelfde salarisschaal als je collega's begeleider minimaal € 1.906,- en maximaal € 2.801,- volgens FWG 30 van de cao gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer voor woensdag 24 augustus 2022. De gesprekken vinden plaats op maandag 29 augustus aanstaande.

Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met René Lanting, persoonlijk begeleider op telefoonnummer 088 878 94 20. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Type Vacature
Intern nummer 2022-2522
Organisatie Cosis
Locatie Cosis
Postcode 9405 BL
Stad Assen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 29-07-2022
Reageer voor 24-08-2022
Nummer 112967

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis