Begeleider werk en activiteiten Slaadreef 41, 22 uur (uren zijn in overleg)
Estinea

Functieomschrijving

Heb jij een passie voor de gehandicaptenzorg, wil jij hét verschil maken en bijdragen aan het levensgeluk van onze cliënten? Lees dan verder!

 

Op de dagbesteding ondersteun je de cliënten bij alle dagelijkse handelingen en bied je een betekenisvolle ondersteuning op maat aan. Je verstaat de hulpvraag, ook wanneer de cliënt niet kan praten. Er zijn in ons team 3 clusters met ieder een eigen dagindeling. Door de dag heen organiseer je servicegerichte, belevingsgerichte en actieve activiteiten. Meedoen in het dagelijks handelen staat centraal en de sfeer is hierbij van groot belang. Jouw werk is betekenisvol en draagt bij aan het levensgeluk van de cliënt.

Waar kom je te werken?

Slaadreef 41 is een Werk en Activiteiten locatie voor ongeveer 30 cliënten met een ernstige meervoudige beperking. De cliënten zijn verdeeld over verschillende clusters. In principe werk je met een vaste groep cliënten. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar op de andere groepen binnen het team. De meeste cliënten die je begeleidt wonen intern bij Estinea. Daarom werk je nauw samen met de woonlocaties.

Functie eisen

Jij bent iemand die echt gaat voor de EMB doelgroep (cliënten met een ernstige meervoudige beperking). Je kan goed meebewegen in het ritme van de cliënt en gaat hier flexibel mee om. Je hebt oog voor “kleine” dingen die voor onze cliënten juist heel belangrijk zijn. Je bent enthousiast, denkt graag mee en durft hierover je mening te geven.

Wat vragen wij?
• Je hebt een relevant diploma op MMZ- niveau 3, of gelijkwaardig
• Je bent flexibel inzetbaar gedurende de dag en op alle clusters in het team
• Je bent ontwikkelingsgericht rondom het team, de cliënt en je eigen proces

Inschaling

We bieden je een afwisselende baan met veel mogelijkheden om je kwaliteiten en kennis in te zetten. Geen dag is hetzelfde!


• Een contract voor 22 uur per week (let op: uren zijn bespreekbaar)
• Een jaarcontract, welke bij goed functioneren kan worden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd
• De inschaling is in schaal 35 conform CAO Gehandicaptenzorg
• Je krijgt prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens een meerkeuzesysteem. Dit betekent dat je zelf aanvullende arbeidsvoorwaarden kunt kiezen die passen bij jouw persoonlijke situatie
• Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering en vakantiegeld
• Je werkt bij een organisatie met het ‘Beste werkgevers Keurmerk’

Bijzonderheden

We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze uitdagende en afwisselende baan. Reageer vóór maandag 8 maart. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 11 maart in de ochtend. Heb je nog vragen over deze vacature? Bel ons via het telefoonnummer 088-4950410.

Type Vacature
Organisatie Estinea
Locatie Estinea
Postcode 7121DA
Stad Aalten
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 23-02-2021
Reageer voor 08-03-2021
Ingangsdatum 23-02-2021
Nummer 57888

Estinea

We zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking in de Achterhoek en Twente. Mensen die - met steun van familie en vrienden - volop meedoen in de samenleving. Ieder op zijn of haar eigen niveau en in zijn of haar eigen tempo. Estinea ondersteunt hen bij wonen, leren en werken. Zo gewoon en zo zelfstandig mogelijk. De mensen die wij ondersteunen wonen in individuele appartementen, meestal midden in de woonwijk. Bij Estinea werken ongeveer 800 betrokken medewerkers. Professionals die met passie hun werk doen en zich elke dag inzetten voor de circa 900 mensen die een beroep op ons doen. Daarnaast werken er ook ruim 425 enthousiaste vrijwilligers. Onze medewerkers staan dichtbij de mensen die zij ondersteunen. Zij werken in zelfsturende teams, die nauw samenwerken met ouders/vertegenwoordigers, familie en vrienden. De organisatiestructuur van Estinea is plat en de lijnen zijn kort. Dit versterkt de mogelijkheden om oplossingen te bieden waar men echt iets aan heeft.

Meer over Estinea