Begeleider Werk en Begeleiding Bakkerij
Stichting Philadelphia Zorg

Informatie

Voor onze locatie Bakkerij Hengelo in Hengelo (GLD) zoeken wij een Begeleider Werk & Begeleiding voor 16 uur per week.

Ben jij een gemotiveerde begeleider en lijkt de combinatie van zorg en winkel/facilitair je een leuke uitdaging? Dan zijn we bij De Bakkerij misschien wel op zoek naar jou!

De Bakkerij is een Bakkerij met winkel en een facilitaire afdeling midden in het centrum van Hengelo, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (leren) werken. Wij zijn op zoek naar een begeleider voor in de winkel en voor de facilitaire afdeling. Naast de werkzaamheden wordt er ook aan persoonlijke leerdoelen gewerkt. Je komt te werken in een team met één Coördinerend Werkbegeleider, twee Werkbegeleiders en een Assistent Begeleider en 24 medewerkers (cliënten).

Als Begeleider werk je mee in de winkel en sta je naast de cliënt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden, de was, boodschappen, inpakwerkzaamheden en leeractiviteiten. Samen met medewerkers maak je er een productieve dag van (ontwikkeling staat centraal) en ben je het visitekaartje van de Bakkerij. Je uren worden in principe verdeeld over drie werkdagen, waarvan één om de week op de zaterdag. Wel verwachten we dat je hier flexibel mee om kunt gaan. Kijk op onze eigen website voor meer informatie over de Bakkerij.

Over jou Je hebt een afgeronde mbo niveau 3/4 opleiding binnen zorg & welzijn. BHV training is noodzakelijk, natuurlijk kunnen we je dit aanbieden vanuit ons Leerhuis. Anderen omschrijven jou als een positief en open persoon. Je gaat proactief te werk, toont lef en beschikt over een gezonde dosis humor. Daarnaast heb je affiniteit met winkelwerkzaamheden en facilitaire werkzaamheden.

Het betreft dagdiensten, je vervangt elkaar tijdens vakantie en bij ziekte. Je komt in dienst van de regio, niet in dienst van de locatie, je bent dus flexibel in je inzetbaarheid. We zijn als locatie geopend van maandag t/m zaterdag.

Dit krijg je van ons
  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 35) gebaseerd op je ervaring en opleiding. Bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
  • Een contract voor bepaalde tijd met intentie tot vast contract.
Echt iets voor jou? Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór donderdag 15 april 2021, via de sollicitatieknop op werken voor Philadelphia (vacaturenummer 852).

Heb je nog vragen? Bel dan met Kim Thijssen, Manager Dienstverlening, via telefoonnummer 06 - 21 69 30 59 of met Rob Oplaat, Coordinerend Werkbegeleider, via telefoonnummer 06- 17 50 41 38.
We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant.

Goed om te weten; de kennismakingsgesprekken worden ingepland op 26 april in de middag.

Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.

Type Vacature
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Bakkerij, Hengelo
Postcode 7255AA
Stad Hengelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Overig
Publicatiedatum 25-03-2021
Reageer voor 15-04-2021
Nummer 61923

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Elke dag het beste uit onszelf

Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen.

Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl.

Toonaangevend en innovatief

Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Waarom werken bij Philadelphia?

Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Stages en leer-werkplekken

Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken. https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken.

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

 

 

Meer over Stichting Philadelphia Zorg