Begeleider Werkeren 50-50
Frion

Functieomschrijving

Op deze locatie kom je te werken
De locatie Werkeren 50-50 is gelegen op de vijfde etage van het gezondheidshuis in de Zwolse wijk Stadshagen. Op de locatie wonen twee doelgroepen namelijk; de oudere cliënt met een matig verstandelijke beperking en de cliënt met een licht verstandelijke beperking. De groep bestaat uit 12 cliënten waarvan de leeftijd varieert tussen ongeveer 50 en 85 jaar. Naast de verstandelijke beperking komen bij de cliënten lichamelijk, psychiatrische en/of medische problematieken voor. Door de twee verschillende doelgroepen en bijkomende problematieken is het een dynamische groep waarbij er sprake kan zijn van verbale agressie. Beide groepen vragen een evenwicht tussen rust en activiteit, zowel binnen als buiten de groep. 

De cliënten hebben de beschikking over een eigen appartement met badkamer en toiletruimte. Er wordt veelvoudig gebruik van de gezamenlijke ruimte, en nemen enthousiast deel aan de DOL (Dagbesteding op locatie) en andere activiteiten binnen het buiten het gebouw.

Hoe ziet de rol van begeleider er uit?
Als begeleider bij Werkeren 50-50 heb je hart voor het ondersteunen en begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking. Je vindt het leuk om de cliënten te stimuleren zo lang mogelijk zelfstandig te functioneren. Hierbij zie en herken je de non-verbale signalen van de cliënt en reageert op een adequate wijze. Je ondersteunt bij de ADL en kijkt in mogelijkheden. Je hebt een grote portie veerkracht en bent sterk in relatienetwerken. Door te reflecteren op je eigen handelen zie je als kans om je verdere te ontwikkelen en om nog betere zorg te bieden.

Functie eisen

 • Door jouw passie en gedrevenheid ben jij de begeleider die we zoeken;
 • Je hebt een zorg gerelateerde opleiding op minimaal MBO 4 niveau afgerond;
 • Jij hebt een goede zelfreflectie en je houdt kennis en ontwikkelingen in het vakgebied bij;
 • Je hebt een rustige, betrouwbare en creatief ondersteunende houding, waarbij je rekening houdt  met de achteruitgang en het tempo van de cliënt.
 • Je bent flexibel, door jouw affiniteit met de doelgroep bied jij zorg op maat en doe je dit ook graag in de avonden en weekenden.

Inschaling

 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 40;
 • 8,33% eindejaarsuitkering;
 • De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Flexibel arbeidsvoorwaardenpakket (met onder andere een fietsplan, fiscale uitruil reiskosten, korting op verzekeringen).

Over Frion
Frion biedt ondersteuning aan kinderen, volwassen en ouderen met een lichte, matige en ernstige verstandelijke beperking in de regio Noordwest Overijssel. Frion heeft ruim 70 locaties en er werken meer dan 1000 professionals die ongeveer 1000 cliënten ondersteunen.

Lees meer over Frion…

Ben je geïnteresseerd?
Reageer dan voor 28 juni 2021 via de ‘direct solliciteren’ button.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Annemieke Waardenburg (Werving & Selectie) op 06- 82 43 17 24 of via awaardenburg@frionzorg.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Jessica ten Kate of Gerry Rook via werkeren1@frionzorg.nl.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Medewerkers vanuit Frion hebben voorrang in de procedure.

Een voorwaarde voor het werken bij Frion is dat er een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gerelateerd aan het dienstverband wordt overlegd. Daarnaast maakt een referentiecheck onderdeel uit van de procedure.

 Direct solliciteren op deze functie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Tevens geven wij geen toestemming om de vacature (automatisch) te plaatsen op externe vacaturesites.

Type Vacature
Organisatie Frion
Locatie Frion, locatie Werkerlaan 50-50
Postcode 8043 LK
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 25.20
Uren tot 25.20
Arbeidsovereenkomst in overleg
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 11-06-2021
Reageer voor 28-06-2021
Ingangsdatum 11-06-2021
Nummer 68967
Doorsturen Bekijk PDF

Frion

Frion richt zich op een breed pakket aan zorg en dienstverlening ter ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. Naast een omvangrijk aanbod van wonen en dagbesteding in alle leeftijdsgroepen is er ondersteuning bij crisisopvang en ambulante zorg. In totaal maken circa 950 cliënten gebruik van deze diensten. Er werken 1050 medewerkers bij Frion. Frion heeft als missie: je eigen leven leven, samen met Frion je mogelijkheden en kansen benutten, ondernemen in mens en werk. Frion wil samen met de cliënt zijn mogelijkheden en kansen optimaal benutten in relatie tot de mogelijkheden van de organisatie. Dit betekent dat Frion keuzes biedt. Frion is een partner in zowel het wonen als werken van mensen met een verstandelijke beperking. Op beide gebieden gebeurt er veel. Frion onderneemt. Op website www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Meer over Frion