Begeleider Werkpost Heijendaal Arnhem/ 14,4 uur
Elver

Wat ga je doen?

Wij gaan uit van elkaars mogelijkheden en niet van elkaars beperkingen. Dit geldt niet alleen voor de deelnemers, maar juist ook voor de collega's. Iedereen is uniek en mag er zijn. Ieder heeft zijn of haar sterke punten, die willen we juist benutten. En door elkaar aan te vullen ontstaat er een team. Samen staan we voor de deelnemers en voor elkaar. We hebben een leuk contact met bewoners en medewerkers van het verpleeghuis.

De deelnemers halen veel voldoening uit hun werk en groeien in hun eigenwaarde omdat zij echt gewaardeerd worden voor hun werkzaamheden.

Wat ga je doen?
Jij, als begeleider, stuurt de deelnemers aan en werkt samen met hen op. Jij zorgt er ook voor dat de randvoorwaarden voor hun werkzaamheden geregeld zijn en bent het aanspreekpunt voor andere medewerkers en diensten in het huis.

Onze taken in het verpleeghuis zijn heel afwisselend. We zorgen dat de was wordt opgehaald, brengen de boodschappen rond, scheiden het afval of werken met de dieren én in de tuin. Ook werken enkele deelnemers dagdelen mee in de woongroepen.

Wat vragen wij van jou?
  • Jij bent een persoon die affiniteit heeft met onze doelgroep en kennis heeft van de doelgroep
  • Je bent maandag en dinsdag beschikbaar (andere dagen zijn bespreekbaar)
  • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma vanaf niveau 3. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Verzorgende IG, Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.

Wat bieden wij jou?
  • Je werkt 14,4 uur per week.
  • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
  • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
  • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
  • Als Begeleider Dagbesteding word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
  • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.

Vervolg?
Vind je het leuk om in ons team te komen werken?

Je bent dan van harte welkom!

Je hebt tot 23 augustus 2022 de tijd om te reageren op deze vacature.

Neem contact op met Trudy of Hella (tel. 06-22208557) of mail naar [email protected]

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 30 augustus 2022 en/of op dinsdag 20 september 2022

Meer info
Werkpost Heijendaal Arnhem
06-22208557
[email protected]

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Arnhem
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 14
Uren tot 14
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider dagbesteding
Publicatiedatum 08-07-2022
Reageer voor 23-08-2022
Nummer 112404

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver