Begeleider Wonen / Atlas / uren in overleg
Elver

Per direct (of zo snel mogelijk) zijn wij op zoek naar een groepsbegeleider om ons team te versterken. Als groepsbegeleider verzorg, begeleid en ondersteun je de bewoners overeenkomstig de afspraken uit het zorgplan. Je staat stevig in je schoenen, bent betrokken, kritisch en beschikt over een goed aanpassingsvermogen. Je voelt je op je gemak in de verschillende begeleidingsstijlen. Je hebt oog voor humor en detail en je kunt een prettige sfeer scheppen voor de bewonersgroep. Je richt je naar de behoeften van de bewoners en zoekt de samenwerking op. Je bent loyaal, leergierig, flexibel en je maakt nieuwe informatie snel eigen. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt zijn de kernwaarden .Je kunt goed luisteren, beschikt over organisatievermogen en een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Tevens heb je een afgeronde relevante beroepsopleiding op minimaal niveau 3 of 4, bijvoorbeeld SPW of MMZ.

Wat bieden wij jou?
Je komt te werken in een organisatie die volop in beweging is, zo is het binnen Elver mogelijk om verschillende scholingen en/of cursussen te volgen om je vaardigheden te blijven ontwikkelen. Er wordt gewerkt in Zelfstandig Werkende Teams,waar je mag zijn wie je bent . Waarin het samenspel tussen bewoner, verwant en begeleider het uitgangspunt is. Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in functiegroep 35, € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand bij een fulltime (36 uur) dienstverband. Het zal gaan om een dienstverband voor onbepaalde tijd met een proefperiode van 2 maanden. Wij gaan graag met jou in gesprek over passende uren.

Vervolg?
Wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Jan Braam of Anniek Polman, begeleiders van Atlas. Telefoonnummer; 06-22116420 en 06-22653694

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure.
  • Meelopen binnen dit team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure.
Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

Meer info
Wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Jan Braam of Anniek Polman, begeleiders van Atlas. Telefoonnummer; 06-22116420 en 06-22653694, mail: [email protected]

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Arnhem
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 19-01-2023
Reageer voor 30-04-2023
Nummer 117105

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver