Begeleider Wonen / Balkenhof 2 / Uren in overleg
Elver

Wat ga je doen?

Ben jij de kracht die ons ¨sterke¨ team weer compleet maakt? We geven jou graag de kans om daar achter te komen en nodigen je uit voor een kop koffie en een bezoekje op Balkenhof 2.

Onze zes cliënten hebben een meervoudige beperking. Lichamelijke verzorging neemt daarom binnen Balkenhof 2 een belangrijke plaats in. Ook staan begeleiding, een gepast activiteitaanbod, sfeer en gezelligheid centraal en zijn van groot belang. We gaan uit van hun mogelijkheden, wat ons werkt voor beide ¨bijzonder¨ maakt. Wij ondersteunen hen hierin in plaats van het over te nemen.

Onze zes bewoners, (vier dames en twee heren) zijn in de leeftijd van 21 en 66 jaar. Ze functioneren allen op laag niveau en zijn sterk gericht op de individuele contacten. Wij begeleiden hen daarom d.m.v. de LACCS visie. We kijken hierin naar wat belangrijk is voor hen en hoe zij de wereld om zich heen ervaren. Daar passen we de zorg en begeleiding op aan. De bewoners zijn allen in het bezit van een rolstoel, waar zij in meer of mindere mate gebruik van maken en hiermee hun leefwereld kunnen vergroten. Onze bewoners maken buiten onze woning gebruik van de faciliteiten binnen de dagbesteding, voor de afwisseling in hun activiteitenaanbod en voor een herkenbare dagstructuur.

Waarom hier werken?
¨Samen sterk¨ is ons motto en dat is te zien doordat we er altijd voor elkaar zijn. We werken fijn samen en bundelen graag onze ¨krachten¨ om telkens weer de uitdaging aan te gaan. We gaan voor openheid en eerlijkheid binnen het team, en geven iedereen de mogelijkheid om zoveel mogelijk zichzelf te zijn.

We zetten een rustige en positieve begeleidingsstijl in. Zijn dit kwaliteiten die je bijjezelf herkent laat het ons dan weten! Samen dragen we zorg voor een gevarieerd dagprogramma voor onze bewoners, waarin inspannende en ontspannende activiteiten elkaar afwisselen. We bouwen een onvoorwaardelijke band op met onze bewoners, de bewoner staat hierbij centraal.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag als Begeleider Wonen vanuit een wisselend dienstenpatroon. Voor hoeveel uur? Dat overleggen we graag samen met jou.

We zijn een zelfstandig werkend team, waarin we samen als collega's verantwoordelijk zijn voor Balkenhof 2. Daarnaast zijn we samen verantwoordelijk voor het verdelen van het dienstenpatroon: dag-, avond-, en weekenddiensten. Doordat we samen verantwoordelijk zijn voor Balkenhof 2 hoort zelfstandig werken en beslissingen durven nemen bij je werk.

Daarnaast werken wij vanuit de driehoek, dit houdt in dat je samen met de bewoner, verwanten en collega's invulling geeft aan de dag. Ook is er ondersteuning om het team heen, waar dit nodig is. Bij vragen kunnen we als team terecht bij de support-teams en het behandeldingcentrum van Elver.

Wat vragen wij van jou?
Zoals hierboven wordt aangegeven zijn we samen verantwoordelijk voor het rooster, daarom is het fijn als jij je flexibel opstelt.

Jij bent een persoon die affiniteit heeft met onze doelgroep. Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma vanaf niveau 3. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Verzorgende IG, Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.

Om een positieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen ons team is het van belang dat je eerlijk en kritisch durft te zijn naar jezelf toe, maar ook naar jouw collega's.

Wat bieden wij jou?
  • Uren zijn in overleg. We hebben 36 uur, die we waar nodig kunnen verdelen tussen twee nieuwe collega, afhankelijk wat jou wensen zijn.
  • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een Laccs Training en medicatie- en epilepsie en sondevoeding cursus.
  • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
  • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
  • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 1.920,- en € 2.853,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
  • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan
Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met Tessa Kock van Balkenhof 2 via [email protected] of 0314 696932

Je hebt tot zondag 30 januari 2022 de tijd om te reageren op deze vacature. De selectiegesprekken vinden plaats op dinsdagmiddag 8 februari 2022.

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure. Meelopen binnen dit team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure met inachtneming van de huidige RIVM maatregelen.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

Meer info
Balkenhof 2
[email protected]
0314-696932

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 13-01-2022
Reageer voor 30-01-2022
Nummer 107158

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver