Begeleider Wonen / Daltons / 28,4 uur
Elver

Wat ga je doen?

Binnen woongroep Daltons wonen 5 mannen, met een matige tot ernstige verstandelijke beperking, in de leeftijd van 38 tot 60 jaar. Met alle complexe zorgvragen en een intensieve begeleidingsbehoefte, ingeschaald in ZZP 7-7+. De cliënten vragen om een woon/leefklimaat dat tegemoet komt aan hun individuele zorgvraag waarin ze zichzelf kunnen en mogen zijn. Centraal daarin staat de behoefte aan veiligheid, geborgenheid, overzicht, rust, sfeer en een zinvolle daginvulling. De omgang is gebaseerd op een duidelijke en consequente benadering. Tevens ligt het accent op het 'samen doen' cliënt met begeleider, zodat de cliënt beter vat op zijn leven krijgt.

Hierbij wordt gebruikt gemaakt van het Triple C behandelmodel, waarbij een zo gewoon mogelijk leven centraal staat. Samen 100%, deze ene keer 50% - 50%, de andere keer 20% - 80%.

Bij een aantal cliënten liggen specifieke zorg- en begeleidingsvragen op het gebied van autisme, hechtingsproblematiek ouder wordende cliënt en ondersteuning kan geven bij moeilijk verstaanbaar gedrag. Een goede heldere communicatie, is voor onze cliënten een vereiste.

Waarom hier werken?
Ben jij diegene die, zichzelf hierin kan vinden. die houd van een uitdaging, en graag werkt aan het ondergaan van een onvoorwaardelijke band met onze cliënten. Dan ben je aan het juiste adres. Wij zijn een jong team die willen staan voor een open communicatie en waar iedere mening telt. We werken hier dan ook aan door middel van teamactiviteiten en teambuilding.

Wat ga je doen?
Nu wil je natuurlijk wel weten wat er van je verwacht wordt tijdens jouw dienst op Daltons. Je gaat aan de slag als Begeleider Wonen binnen een zelfstandig werkend team. Dit houdt in dat je samen met je collega's verantwoordelijk bent voor jouw groep. Daarnaast ben je samen verantwoordelijk voor het verdelen van het dienstenpatroon: dag-, avond en weekenddiensten. Doordat je samen met een team verantwoordelijk bent voor Daltons wordt het gewaardeerd als je zelfstandig kan werken en beslissingen durft te nemen. Om een positieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen het team is het van belang dat je eerlijk en kritisch durft te zijn naar jezelf toe, maar ook naar jouw collega's. Daarnaast werken wij vanuit de driehoek, dit houdt in dat je samen met de bewoner, verwanten en collega's invulling geeft aan de dag.

Wat vragen wij van jou?
 • Zoals hierboven wordt aangegeven zijn we samen verantwoordelijk voor het rooster, daarom is het fijn als jij je flexibel opstelt.
 • Jij bent een persoon die affiniteit heeft met onze doelgroep .
 • Het is een pré dat je een rijbewijs hebt, omdat wij met de bewoners vaak op pad gaan voor activiteiten buiten het terrein.
 • Je staat stevig in de schoenen en kan omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag.
 • Je bent betrokken en kritisch en tevens beschik je over een goed aanpassingsvermogen.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma vanaf niveau 3. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Verzorgende IG, Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.

Wat bieden wij jou?
 • Je werkt 28,4 uur per week. *Uren zijn in overleg met het Flexbureau aan te vullen tot 32 uur per week (wij leggen je graag uit hoe dit precies werkt).
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 1.920,- en € 2.853,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega's van Daltons via daltons@elver.nl of 0314-696992.

Je hebt tot dinsdag 28 september 2021 de tijd om te reageren op deze vacature.
De datum voor de selectiegesprekken volgt.

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure.
*Meelopen binnen dit team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure met inachtneming van de huidige RIVM maatregelen.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

Meer info
Daltons
0314-696992
daltons@elver.nl

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 14-09-2021
Reageer voor 28-09-2021
Nummer 71087

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver