Begeleider Wonen / De Hoef 6 / 21,6 uur
Elver

Wat ga je doen?

En wie zijn wij:

Hi! Wij zijn 6 bewoners - 5 mannen en 1 vrouw- in de leeftijd van 28 tot 37 jaar, die opzoek zijn naar een begeleider die voor 60% bij ons wil werken. Wij functioneren op een leeftijd van gemiddeld 2 jaar en zoeken iemand die een doorzetter, geduldig, opmerkzaam en een flexibel persoon is. Wij vinden het belangrijk dat wij mogen zijn wie wij zijn en dat er wordt gekeken naar de mogelijkheden die wij hebben, in plaats van onze beperkingen. Wij vinden het super als je ons het gewone leven laat ervaren, denk hierbij aan een ronde wandelen, naar de speeltuin, ergens koffie drinken/lunchen, de boodschappen doen en samen koken. Hierin mag je als begeleider ook zeker je eigen ideeën naar voren brengen, dit vinden wij alleen maar leuk!

Ook vinden wij het fijn als je ons ook een stukje eigen regie durft te geven op momenten dat wij dit aan kunnen. Bijvoorbeeld ons laten kiezen wat we op onze boterham willen, wat we gaan doen na het eten en wat voor een lekkers er bij de koffie wordt gehaald.

Groetjes de bewoners van de Hoef 6

Waarom hier werken?
Als team worden wij omschreven als open, flexibel en gezellig. Wij hebben een begeleidende en coachende manier van werken waarbij de bewoner centraal staat. Dit alles vanuit de visie Triple-C. Hierbij werken wij vanuit een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie met de bewoners. We gaan uit van de mogelijkheden. In de begeleiding streven we naar het ervaren van het gewone leven voor onze bewoners. Samen met de bewoner en ouders kijken we bijvoorbeeld naar passende invulling voor de vrije tijd, we gaan op vakantie of we halen samen een ijsje in het dorp.

Wat ga je doen?
Nu wil je natuurlijk wel weten wat er van je verwacht wordt tijdens jouw dienst op de Hoef 6. Je gaat aan de slag als begeleider Wonen binnen een zelfstandig werkend team. Dit houdt eigenlijk in dat je samen met je collega's verantwoordelijk bent voor jouw groep. Daarnaast ben je samen verantwoordelijk voor het verdelen van het dienstenpatroon. Samen met een of 2 andere collega's ben jij verantwoordelijk voor de bewoners als jij de dienst draait.

Doordat je samen met een team verantwoordelijk bent voor de Hoef 6 wordt het gewaardeerd als je zelfstandig kan werken en beslissingen durft te nemen. Om een positieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen het team is het van belang dat je eerlijk en kritisch durft te zijn naar jezelf toe, maar ook naar jouw collega's. Daarnaast werken wij vanuit de driehoek, dit houdt in dat je samen met de bewoner, verwanten en collega's invulling geeft aan de dag.

Wat vragen wij van jou?
 • Zoals hierboven wordt aangegeven ben je samen verantwoordelijk voor het rooster, daarom is het fijn als jij je flexibel opstelt.
 • Jij bent iemand die affiniteit heeft met onze doelgroep en kan omgaan met automutilatie en moeilijk verstaanbaar gedrag.
 • Jij ben een persoon die relaties met ouders en verwanten kan onderhouden.
 • Daarnaast kan jij je vinden in het werken vanuit de visie Triple-C en sta jij er voor open je hierin samen met jouw team verder te ontwikkelen.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma vanaf niveau 3. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.

Wat bieden wij jou?
Het is natuurlijk fijn dat jij veel mee kan brengen, maar wij bieden jou graag het volgende:
 • Je werkt 21,6 uur per week. *Uren zijn in overleg met het Flexbureau aan te vullen tot 32 uur per week (wij leggen je graag uit hoe dit precies werkt).
 • LET OP: Het betreft 40% vaste formatie. De overige 20% is opvulling van ziekteverlof t/m februari 2022. Wanneer het ziekteverlof voorbij is overleggen we samen waar deze uren worden ingezet (bijvoorbeeld via het Flexbureau).
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 1.920,- en € 2.853,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega's van De hoef 6 via [email protected] of 0314-696906.

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure.

*Meelopen binnen dit team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure met inachtneming van de huidige RIVM maatregelen.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer info
Hoef 6
0314-696906

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 29-11-2021
Reageer voor 28-02-2022
Nummer 73254

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver