Begeleider Wonen / Elzenpas 4 / 18 uur
Elver

Wat ga je doen?

Kom bij ons werken als je van een gezellige sfeer en uitdaging houdt. Er wordt een rustige, positieve begeleidingsstijl ingezet. We bouwen een onvoorwaardelijke band op met onze bewoners, de bewoner staat hierbij centraal. We werken samen om voor een gezellige dag te zorgen.

Wij gaan uit van elkaars mogelijkheden en niet van elkaars beperkingen. Dit geldt niet alleen voor de deelnemers, maar juist ook voor de collega's. Iedereen is uniek en mag er zijn.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag als Begeleider wonen binnen een zelfstandig werkend team. Je gaat 1 op 1 werken met een jongeman van 22 jaar oud met het syndroom van down, het gaat hierbij vooral om de avonduren en de weekenden. De zeer ernstige verstandelijke beperking in combinatie met het syndroom van down maakt dat hij vraagt om intensieve begeleiding. Behoefte aan duidelijke structuur en een vast dagritme, waardoor zijn wereld voorspelbaar wordt. Het contact dat hij maakt is vooral gericht op begeleiders. Hij kan erg genieten van sfeer en gezelligheid.

We zijn samen verantwoordelijk voor het verdelen van de dienst patronen; avonden en weekenddiensten. Doordat we samen met een team verantwoordelijk zijn voor Elzenpas 4 wordt het gewaardeerd als je zelfstandig kan werken en beslissingen durft te nemen.

Daarnaast werken wij vanuit de driehoek, dit houdt in dat je samen met de bewoner, verwanten en collega's invulling geeft aan de dag.

Wat vragen wij van jou?
 • Zoals hierboven wordt aangegeven ben je samen verantwoordelijk voor het rooster, daarom is het fijn als jij je flexibel opstelt.
 • Jij bent een persoon die affiniteit heeft met onze doelgroep en het vermogen bezit om overzicht te houden
 • Jij bent in het bezit van een rijbewijs, omdat wij met de bewoners vaak op pad gaan voor activiteiten buiten het terrein.
 • Je vindt het een uitdaging om met moeilijk verstaanbaar gedrag te werken en deinst hier ook niet voor terug.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma vanaf niveau 3. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Verzorgende IG, Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek. Ben jij nog bezig met een relevante zorgopleiding? Dan komen wij ook graag in contact met jou!

Wat bieden wij jou?
 • Je werkt 18 uur per week. *Uren zijn in overleg met het Flexbureau aan te vullen tot 32 uur per week (wij leggen je graag uit hoe dit precies werkt).
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Jouw gezondheid vinden we minstens zo belangrijk. Daarom hebben we speciaal voor onze medewerkers een vitaliteits dashboard. Hier vertellen wij jou graag meer over!
 • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega's van Elzenpas 4 via: [email protected] of telefoonnummer: 0314-696954

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure.

*Meelopen binnen dit team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer info
Elzenpas 4
0314-696954
[email protected]

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 19-09-2022
Reageer voor 19-10-2022
Nummer 114077

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver