Begeleider Wonen / Hoef 5 / 32 uur
Elver

Hetgeen iedere unieke bewoner bij Hoef 5 nodig heeft kan per situatie en dag verschillen. Dat maakt het werken op Hoef 5 dynamisch en nooit saai. Het team is flexibel, het is een jong en leuk team. In “normale” tijden hebben we regelmatig teamuitjes. Elver heeft alles in huis, alle basisbehoeftes zijn hier. Denk aan een winkel, medische dienst, tandarts en mogelijkheden om te recreëren en bewegen. Dat werkt voor onze bewoners goed. Er zijn korte lijntjes, als je iets geregeld wilt hebben is het snel voor elkaar. De dagbesteding voor alle bewoners is ook op het terrein, dit is voor onze bewoners een groot voordeel. Je hebt geen vervoer nodig en ook overleggen zijn snel geregeld. Er is een goede samenwerking.

Ga jij samen met onze bewoners de wereld ontdekken? Vind je het leuk om de Avondvierdaagse te bezoeken, voetbalwedstrijden te kijken, te zwemmen, een boswandeling te maken of gewoon rustig zitten in het park. Schrijf dan snel!

“Kom gewoon een dag meelopen, kom kijken. We kunnen veel vertellen, maar je moet het zien en ervaren, dat zegt het meest.”

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag als Begeleider Wonen binnen een zelfstandig werkend team. Het team bestaat uit 6 mannen en 5 vrouwen. Hoef 5 is een jong team, van de 11 teamleden zijn er 8 onder de 35 jaar. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor jouw groep. Daarnaast ben je samen verantwoordelijk voor het verdelen van het dienstenpatroon: dag-, avond- en weekenddiensten. Doordat je samen met een team verantwoordelijk bent voor Hoef 5 wordt het gewaardeerd als je zelfstandig kan werken en beslissingen durft te nemen. Om een positieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen het team is het van belang dat je eerlijk en kritisch durft te zijn naar jezelf toe, maar ook naar jouw collega’s. Daarnaast werken wij vanuit de driehoek, dit houdt in dat je samen met de bewoner, verwanten en collega’s invulling geeft aan de dag. Als nieuwe collega mag jij een rol spelen in de ontwikkeling en vasthouden van de huidige doelen die wij hebben gesteld.

Wat vragen wij van jou?
  • Zoals hierboven wordt aangegeven ben je samen verantwoordelijk voor het rooster, daarom is het fijn als jij je flexibel opstelt.
  • Jij bent een persoon die affiniteit heeft met onze doelgroep en kennis heeft van autisme.
  • Jij bent in het bezit van een rijbewijs, omdat wij met de bewoners vaak op pad gaan voor activiteiten buiten het terrein.
  • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma niveau 4. Denk hierbij aan: Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg, sociaal werk of verpleegkundige
  • Heb jij een zorggerelateerde niveau 3 opleiding en wil jij graag een nieuwe uitdaging aangaan binnen Elver? Dan gaan we graag met jou het gesprek aan over ontwikkeling naar niveau 4!
Wat bieden wij jou?
  • Wij gaan graag met jou in gesprek over passende uren.
  • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
  • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
  • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 40 tussen de € 2.236,- en € 3.154,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
  • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega’s van Hoef 5 via [email protected] of 0314-696905.

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

Meer info
Hoef 5
0314696905
[email protected]

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 19-05-2023
Reageer voor 30-06-2023
Nummer 120179

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver