Begeleider wonen / Holterweg 142 / uren in overleg
Elver

Wat ga je doen?

Ben jij een echte aanpakker, ga jij geen uitdaging uit de weg en lijkt het je leuk om op een zeer gevarieerde, afwisselende groep te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als collega ben je bij ons op de groep vrij om jouw talenten en kwaliteiten binnen het werkveld in te zetten om zo samen met je team het beste in elkaar én de bewoners naar voren te laten komen.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag als Begeleider Wonen op de Holterweg 142. Een buitenlocatie in Doetinchem. Je draait mee in het dienstenpatroon wat bestaat uit dag-, avond- weekend- en slaapdiensten. Er wordt van je verwacht dat je de groep (natuurlijk na het inwerken) alleen kunt en wilt draaien. Dit houdt dus ook in dat je cursussen rondom deskundigheden zoals onder andere het geven van medicatie en reanimatie gaat volgen of al hebt gevolgd. Omdat er dagelijks enkele bewoners thuis zijn wordt er ook van je verwacht dat je in staat bent om hen een zinvolle daginvulling aan hen te kunnen geven.

Naast de dagelijkse zorg voor de bewoners ligt er ook de verwachting dat je bereid bent om zorggerelateerde taken uit te voeren. Hoe deze taakverantwoordelijkheid vorm wordt gegeven is nog nader te bepalen en natuurlijk ook afhankelijk van jouw werkervaring.

Wat vragen wij van jou?
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant zorgdiploma vanaf niveau 3.
 • Je bent een teamplayer
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en weet om te gaan met de groepsdynamica van de doelgroep.
 • Je bent sociaal vaardig en beschikt over tact en inlevingsvermogen.
 • Omdat je op een buitenlocatie gaat werken is een vereiste dat je minimaal 1 jaar in het bezit van een rijbewijs bent en dat je het geen probleem vindt om met een rolstoelbus te rijden

Wat bieden wij jou?
 • Je werkt 18 uur per week. (50%) Graag stemmen wij deze uren met je af.
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is.
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega's van Holterweg 142 via [email protected] of 06-82922183.

Je hebt de tijd om te reageren op deze vacature tot 31-01-2023.

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure.

*Meelopen binnen dit team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

Meer info
Holterweg 142
0682922183
[email protected]

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Doetinchem
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 02-12-2022
Reageer voor 31-03-2023
Nummer 115976

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver