Begeleider Wonen / Klompendreef 4 / 19,8 uur
Elver

Wat ga je doen?

Klompendreef 4 is een woning waar vijf heren en twee dames wonen in de leeftijd van 48 tot 72 jaar. 1 van deze bewoners heeft zijn eigen appartement, gekoppeld aan onze woning. Al onze bewoners hebben in de basis dezelfde zorgvraag: rust, structuur en voorspelbaarheid in de begeleiding en woonomgeving. De bewoners zijn voornamelijk individueel ingesteld, maar kunnen erg genieten van gezellig samen zijn in een ontspannen en rustige sfeer. Ook genieten zij in hun vrije tijd van activiteiten zowel binnen-, als buitenshuis. Dit kan zowel individueel als in groepsvorm zijn. Zij hebben een hulpvraag die beroep doet op intensieve begeleiding, maar door hun leeftijd is er ook steeds meer vraag naar extra verzorging en kennis van verpleegkundig handelen. Deze mix van begeleiding en verzorging maakt Klompendreef 4 een diverse, uitdagende groep, waar een groot beroep wordt gedaan op je aanpassingsvermogen. Dit alles wordt vormgegeven vanuit de LACCS en de TRIPLE-C visie. De LACCS is hierin leidend.

Waarom hier werken?
Ben jij iemand die op zoek is naar uitdaging en afwisseling? Dan is werken op Klompendreef 4 wat voor jou, door de leuke afwisseling tussen begeleiding en verzorging. Daarnaast ga je aan de slag in een heel divers, open en gezellig team.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag als Begeleider Wonen binnen een zelfstandig werkend team. Je bent samen met het team verantwoordelijk voor het verdelen van het dienstenpatroon: dag-, avond en weekenddiensten. Er wordt van je verwacht dat je zowel zelfstandig als in teamverband kan werken en beslissingen durft te nemen. Om een positieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen het team is het van belang dat je eerlijk en kritisch durft te zijn naar jezelf toe, maar ook naar jouw collega's. Daarnaast werken wij vanuit de driehoek, dit houdt in dat je samen met de bewoner, verwanten en collega's invulling geeft aan de zorg.

Wat vragen wij van jou?
 • Zoals hierboven wordt aangegeven zijn we samen verantwoordelijk voor het rooster, daarom is het fijn als jij je flexibel opstelt.
 • Jij bent een persoon die affiniteit heeft met onze doelgroep.
 • Jij staat stevig in je schoenen en kan omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag.
 • Je weet van aanpakken, bent kritisch en beschikt over een goed aanpassingsvermogen.
 • Kennis van verpleegkundig handelen is een pré.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma vanaf niveau 3. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ).

Wat bieden wij jou?
 • Je werkt 19,8 uur per week.*Uren zijn in overleg met het Flexbureau aan te vullen tot 32 uur per week (wij leggen je graag uit hoe dit precies werkt).
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de €1.920,- en €2.853,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega's van Klompendreef 4 via Klompendreef4@elver.nl of 0314-696974.

Je hebt tot woensdag 16 juni 2021 de tijd om te reageren op deze vacature.

De selectiegesprekken vinden plaats op dinsdag 22 juni 2021.

Zodra jij gesolliciteerd hebt nemen wij contact met je op over de vervolgprocedure.

*Meelopen binnen het team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

Meer info
Klompendreef 4
0314696974
klompendreef4@elver.nl

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 19
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 02-06-2021
Reageer voor 16-06-2021
Nummer 68677

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver