Begeleider Wonen / Linde 1-2 / uren in overleg
Elver

Wat ga je doen?

Linde 1-2 is op zoek naar een nieuwe collega. We zoeken een Begeleider Wonen voor 40% tot 70%, met uitzicht op een vast contract voor een deel van deze procenten.

De cliënten van Linde 1-2 functioneren op een matig tot zeer ernstig verstandelijk beperkt niveau.

Op Linde 1 wonen 6 cliënten.
Op Linde 1 streven we naar een leefklimaat waarin bewoners geborgenheid en veiligheid kunnen vinden. In dit leefklimaat kunnen ze zichzelf verder ontwikkelen of de ontwikkeling in stand houden met ondersteuning van de begeleiding. Het wonen in een sfeervolle en ontspannen omgeving is erg belangrijk. Er wordt gekeken naar het individu en de behoefte om activiteiten alleen, samen of naast elkaar te ondernemen. Per situatie wordt bekeken in hoeverre de begeleiding hierop in kan springen om samen de klus te klaren

Op Linde 2 wonen 5 cliënten.
Op Linde 2 streven we naar een leefklimaat waarin bewoners veiligheid en geborgenheid kunnen vinden. Hier wonen vrijwel alleen clienten met een ZZP 7. Zij halen hun veiligheid en geborgenheid uit een gestructureerde, voorspelbare omgeving/dag en uit jou als duidelijke en voorspelbare begeleider. Jouw vermogen om een rustige en ontspannen sfeer te creëren speelt een belangrijke rol. Op Linde 2 staat de individuele benadering voorop en wordt er meer gekeken naar de wensen en behoeften van het individu dan van de groep. Het gedrag van de cliënt bepaalt mede de invulling van jouw begeleiding. Daar waar het mogelijk is worden er in groepsverband activiteiten ondernomen.

Waarom hier werken?
De woningen vormen een organisatorische eenheid. Je gaat daarom op beide woningen werken.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag als Begeleider Wonen binnen een zelfstandig werkend team. Dit houdt in dat je samen met je collega's verantwoordelijk bent voor jouw groep. Daarnaast ben je samen verantwoordelijk voor het verdelen van het dienstenpatroon: dag-, avond-, en weekenddiensten. Doordat je samen met een team verantwoordelijk bent voor Linde 1-2 wordt het gewaardeerd als je zelfstandig kan werken en beslissingen durft te nemen. Om een positieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen het team is het van belang dat je eerlijk en kritisch durft te zijn naar jezelf toe, maar ook naar jouw collega's. Daarnaast werken wij vanuit de driehoek, dit houdt in dat je samen met de bewoner, verwanten en collega's invulling geeft aan de dag. Belangrijk is dat je een brede ervaring met deze doelgroep hebt gezien de diversiteit van het niveau en de begeleidingsvragen.

Wat vragen wij van jou?
  • Zoals hierboven wordt aangegeven ben je samen verantwoordelijk voor het rooster, daarom is het fijn als jij je flexibel opstelt.
  • Jij bent een persoon die affiniteit heeft met onze doelgroep en kennis heeft van autisme.
  • Jij bent in het bezit van een rijbewijs, omdat wij met de bewoners vaak op pad gaan voor activiteiten buiten het terrein.
  • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma vanaf niveau 3. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Verzorgende IG, Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.

Wat bieden wij jou?
  • Wij gaan graag met jou in gesprek over passende uren.
  • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
  • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
  • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
  • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
  • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega's van teamnaam via Linde [email protected] of 0314-696981.

Je hebt tot dinsdag 31 mei 2022 de tijd om te reageren op deze vacature.
De datum voor de selectiegesprekken volgt.

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure.

*Meelopen binnen dit team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer info
Linde 1-2
0314-696981
[email protected]

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 04-05-2022
Reageer voor 31-05-2022
Nummer 110617

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver