Begeleider Wonen / Linde 5 / uren in overleg
Elver

Wat ga je doen?

Onze bewoners gaan niet altijd onvoorwaardelijk voor zichzelf en wij willen jou vragen dat wel te doen. Want jij kan het verschil maken! Voor de bewoners en in ons team. Heb jij die ambitie om voor ons te gaan dan bieden wij die mogelijkheden. We overleggen graag samen met jou hoeveel uur je wilt werken.

Wat ga je doen?
Wij werken in een zelfstandig werkend team. In ons team zijn we eerlijk, kritisch en feedback ondersteunend naar elkaar en naar onszelf. Doordat we elkaar moeten vertrouwen is het belangrijk dat het veilig is om te reflecteren op ons gedrag en onze werkwijze.

We hebben nog wel een aantal doelen voor de komende periode. Een van de doelen is om ons team te versterken met jouw komst. Een ander doel is om de bewoners te ondersteunen in de onmacht die ze soms ervaren. Wat zich kan uiten in verbale en/of fysieke agressie. En een doel is dat we als begeleiders weten hoe we in alle situaties in contact kunnen blijven met de bewoner en met elkaar. We werken nauw samen met alle ondersteunende diensten binnen Elver. We plannen teamdagen, scholingen, intervisie en supervisie. Op deze manier blijven we de creativiteit in het team stimuleren. En onderhouden we onze ambitie om te blijven groeien in ons werk en voor onszelf.

Je bent samen verantwoordelijk voor het verdelen van het dienstenpatroon: dag-, avond- en weekenddiensten. Doordat je samen met een team verantwoordelijk bent voor Linde 5 wordt het gewaardeerd als je zelfstandig kunt werken en beslissingen durft te nemen. Wij werken vanuit de driehoek, dit houdt in dat je samen met de bewoner, verwanten en collega's invulling geeft aan de dag.

Niet het probleemgedrag is leidend, maar juist het tegemoetkomen aan de hulpvraag of onvervulde behoefte die onder dit gedrag schuil gaat

Wat vragen wij van jou?
 • Zoals hierboven wordt aangegeven ben je samen verantwoordelijk voor het rooster, daarom is het fijn dat jij je flexibel opstelt.
 • Jij bent een persoon die affiniteit heeft met onze doelgroep en kennis heeft van moeilijk verstaanbaar gedrag en intensieve begeleiding.
 • Goede communicatieve, motiverende en stimulerende eigenschappen en deze ook in de praktijk kunnen brengen.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma vanaf niveau 3. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.
 • Tevens zou het fijn zijn wanneer je in het bezit bent van rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?
 • Wij gaan graag met jou in overleg over passende uren.
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Jouw gezondheid vinden we minstens zo belangrijk. Daarom hebben we speciaal voor onze medewerkers een vitaliteits dashboard. Hier vertellen wij jou graag meer over!
 • Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega's van Linde 5 via [email protected] of 0314-696985.

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure. Meelopen binnen dit team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure met inachtneming van de huidige RIVM maatregelen.

Wij zien je reactie tegemoet en kijken vast uit naar de kennismaking.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer info
Linde 5
[email protected]

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 05-07-2022
Reageer voor 31-08-2022
Nummer 112253

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver