Begeleider Wonen / Mars / 24 - 36 uur
Elver

Wat ga je doen?

Kom bij ons werken als je van een uitdaging houdt. Er wordt een rustige, positieve begeleidingsstijl ingezet. In de begeleidingsstijl ligt de nadruk niet op het verbieden van gedrag maar juist de bewoners laten inzien wat een gezonde keuze is. Dit betekent dat de bewoners samen met hun begeleiders veilig kunnen leren en hierin hun eigenheid kwijt kunnen. Ook al gaan soms dingen minder goed, dan zijn wij als begeleider het vangnet. Wij zijn nabij en waar nodig ondersteunen wij hen onvoorwaardelijk.

Ben jij benieuwd naar Mars? Via dit filmpje (https://www.youtube.com/watch?v=TFynYQAXxe4) kom je nog meer te weten!

Wat ga je doen?
Mars is op zoek naar meerdere begeleiders die open staan voor een grap, ervan houden om lol te maken en in staat zijn situaties te benaderen met humor. Mocht je ambitie hebben om Persoonlijk Begeleider te worden dan is deze groep ook zeker interessant voor jou, wij kijken samen met jou wat hierin mogelijk is.

Doordat er naast een matig of licht verstandelijke beperking sprake is van zeer moeilijk verstaanbaar gedrag en psychiatrische stoornissen is het van belang dat jij stevig in je schoenen staat.

Je gaat aan de slag als Begeleider Wonen binnen een zelfstandig werkend team. Dit houdt in dat je samen met je collega's verantwoordelijk bent voor jouw groep. Daarnaast ben je samen verantwoordelijk voor het verdelen van het dienstenpatroon: dag-, avond-, slaap,- en weekenddiensten. Doordat je samen met een team verantwoordelijk bent voor Mars wordt het gewaardeerd als je zelfstandig kan werken en beslissingen durft te nemen. Mars wordt begeleid door een jong team wat nog volop in ontwikkeling is. In dit team staat groei en ontwikkeling centraal.

Wat vragen wij van jou?
 • Als jij de volgende woorden leest, denk jij deze functie en team past echt bij mij! Aanpakker, flexibel (op werk en in rooster), duidelijk, mentaal & fysiek sterk, humor, empathisch en snel schakelen.
 • Jij bent iemand die onvoorwaardelijke nabijheid kan bieden aan onze bewoners, juist na lastige situaties die ontstaan vanuit moeilijk verstaanbaar gedrag en bijkomende psychiatrische stoornissen. Ervaring is hierbij een pré. Jij bent dan ook niet bang om snel beslissingen te nemen.
 • Je hebt specifieke kennis van de doelgroep, aangevuld met kennis van methodieken voor gedragsregulering.
 • Je bent in staat te reflecteren op eigen handelen, je kan op een verantwoorde wijze onvrijwillige zorg zo veel mogelijk beperken en je bent in staat gehechtheidsbevorderend te werken.
 • Jij bent in het bezit van een rijbewijs, omdat wij met de bewoners vaak op pad gaan voor activiteiten buiten het terrein.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant zorgdiploma vanaf niveau 4.

Wat bieden wij jou?
 • Wij gaan graag in gesprek met jou over passende uren.
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan Triple C, een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Als Begeleider Wonen EVB+ word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 40 tussen de € 2.236,- en € 3.154,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega's van Mars via [email protected] of 088-7961605.

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure.
*Meelopen binnen dit team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure met inachtneming van de huidige RIVM maatregelen.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer info
Mars (Arnhem)
[email protected]
06 - 30 38 96 39/ 088 - 79 61 605

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Arnhem
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 29-04-2022
Reageer voor 31-12-2022
Nummer 110482

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver