Begeleider Wonen / Norman 7 / 14,4 uur
Elver

Wat ga je doen?

We werken vanuit het "gewone leven". Denk hierbij aan het betrekken van de bewoner bij: boodschappen doen, samen koken en wassen, samen maken van de menulijst. De bewoner neemt deel aan de zorgplan bespreking en krijgt een eigen agenda en bepaalt mede de regie met betrekking tot afspraken. De activiteiten van de bewoner is gericht op eigen interesses en gezamenlijke activiteiten, zowel van de vrije tijd als bus uitstapjes.

Wat ga je doen?
Als begeleider bij Norman 7 ga jij aan de slag binnen een zelfstandig werkend team, daarom is het belangrijk dat je goed samen kan werken met jouw collega's. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat de continuïteit voor de bewoner wordt gewaarborgd. Daarom is het van belang dat jij professioneel kan omgaan met uiteenlopende vormen van moeilijk verstaanbaar gedrag en psychische problematiek. Je voert de werkzaamheden binnen de kaders van Elver uit. Je houdt hierbij rekening met de individuele zorgplannen van de bewoners. Wij zien graag eigen initiatief voor het oplossen van dagelijkse problemen.

Je bent samen met een team verantwoordelijk voor de verdeling van de teamtaken. Binnen ons team werken wij op een begeleidende en coachende manier om veiligheid, structuur en duidelijkheid te bieden, waarbij de bewoners zoveel als mogelijk invloed hebben op hun eigen leven. Je onderhoudt contact met wettelijke vertegenwoordigers. Je begeleidt en ondersteunt de bewoners aan de hand van zorgplannen en teamafspraken.

Wat vragen wij van jou?
 • Zoals hierboven wordt aangegeven ben je samen verantwoordelijk voor het rooster, daarom is het fijn als jij je flexibel opstelt. Denk hierbij aan beschikbaarheid voor alle voorkomende diensten: dag-, avond-, slaap- en weekenddiensten.
 • Jij bent een persoon die affiniteit heeft met onze doelgroep en het vermogen bezit om overzicht te houden
 • Je hebt een medicatiecursus afgerond (of bent bereid deze z.s.m. te volgen zodra jij in dienst bent).
 • Jij bent in het bezit van een rijbewijs B en bent bereid met een bus te rijden.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma vanaf niveau 3. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Verzorgende IG, Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek. Ben jij nog bezig met een relevante zorgopleiding? Dan komen wij ook graag in contact met jou!

Wat bieden wij jou?
 • Je werkt 40%= 14,4 uur per week.
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de cao Gehandicaptenzorg (vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33%).
 • Wij bieden verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden denk hierbij bijvoorbeeld aan een fietsplan of een tablet. Daarnaast hebben wij een personeelsvereniging die jaarlijks verschillende activiteiten organiseert.
 • Jouw gezondheid vinden we minstens zo belangrijk. Daarom hebben we speciaal voor onze medewerkers een vitaliteits dashboard. Hier vertellen wij jou graag meer over!
 • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.

Vervolg?
Is dit je op je lijf geschreven? Dan zijn we op zoek naar jou! Als je eerst nog vragen hebt kun je ons altijd bellen of een bezoekje brengen. Wij zijn te bereiken via [email protected] of 0314-683563.

Je hebt tot 17 oktober 2022 de tijd om te reageren op deze vacature.

Zodra jij gesolliciteerd hebt nemen wij contact met je op over de vervolgprocedure.

*Meelopen op de woning is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure.

Meer info
[email protected]

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 14
Uren tot 14
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 20-09-2022
Reageer voor 17-10-2022
Nummer 114094

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver