Begeleider Wonen / Paardenbloem 1 / Uren in overleg
Elver

Als je zin hebt in een uitdaging waarbij je jouw creatieve talenten op verschillende manieren wil inzetten, reageer dan op deze vacature! Je krijgt de kans om een goede band met onze bewoners op te bouwen door de 1-op-1 en 2-op-1 begeleiding. Hiermee kan je altijd terugvallen op jouw collega’s tijdens de dienst. We ondernemen ook graag activiteiten zowel in 1-op-1 momenten als in groepsvorm (bijvoorbeeld zwemmen, wandelen, uitjes, window shopping). 

“Samen sterk en er staan” is een motto waar we ons als team in herkennen. Dit is terug te zien in dat we er altijd voor elkaar zijn en staan. We werken samen en bundelen graag onze ¨krachten¨ om telkens weer de uitdaging aan te gaan die er van ons gevraagd wordt. We gaan voor openheid en eerlijkheid binnen het team en geven iedereen de mogelijkheid om zoveel mogelijk zichzelf te zijn en te ontplooien.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag als Begeleider Wonen binnen ons team. De werkwijze en begeleiding van bewoners op Paardenbloem 1 wordt gekenmerkt door:
 • Het stimuleren en ondersteunen van sociale relaties en interacties onderling.
 • Omgaan met structuur.
 • Duidelijkheid bieden, consequent zijn en grenzen kunnen stellen.
 • Het aanbieden van activiteiten, zowel individueel als in groepsverband.
Uitgangspunt hierbij is dat we rekening houden met de mogelijkheden en behoeften van onze bewoners. Dit is bepalend voor de begeleiding van de individuele bewoner, waarbij de accenten dan ook per persoon op verschillende gebieden kunnen liggen.

Wat vragen wij van jou?
 • Zoals hierboven wordt aangegeven ben je samen verantwoordelijk voor het rooster, daarom is het fijn als jij je flexibel opstelt.
 • Jij bent een persoon die affiniteit heeft met onze doelgroep.
 • Jij bent in het bezit van een rijbewijs, omdat wij met de bewoners vaak op pad gaan voor activiteiten buiten het terrein.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma niveau 4. Denk hierbij aan: Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg, sociaal werk of verpleegkundige. Heb jij een zorggerelateerde niveau 3 opleiding en wil jij graag een nieuwe uitdaging aangaan binnen Elver? Dan gaan we graag met jou het gesprek aan over ontwikkeling naar niveau 4.
Wat bieden wij jou?
 • Wij stemmen graag in overleg jouw uren af. 57,6 uur per week wordt verdeeld over meerdere Begeleiders Wonen, je kunt zowel fulltime als parttime aan de slag! Uren zijn in overleg met het Flexbureau aan te vullen (wij leggen je graag uit hoe dit precies werkt).
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd), samen kijken wij naar de invulling van dit contract.
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Als Begeleider Wonen EVB+ word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 40 tussen de € 2.457,- en € 3.332- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega’s Paardenbloem 1? Neem dan contact op via [email protected] of 0314-696947.

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure.
 • Meelopen binnen dit team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure.
Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

Meer info
Paardenbloem 1
0314696947
[email protected]

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 24-04-2023
Reageer voor 31-05-2023
Nummer 119592

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver