Begeleider Wonen / Plataan / uren in overleg
Elver

Wat ga je doen?

Binnen ons team werken wij op een begeleidende en coachende manier om veiligheid, structuur en duidelijkheid te bieden waarbij de bewoners zoveel als mogelijk invloed hebben op hun eigen leven.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag als begeleider binnen een zelfstandig team. Dit houdt eigenlijk in dat je samen met je team verantwoordelijk bent voor jouw groep. Daarnaast ben je samen verantwoordelijk voor het rooster. Denk hierbij aan dag-, avond-, slaap- en weekenddiensten. Doordat je samen met het team verantwoordelijk bent voor de Plataan wordt het gewaardeerd als je zelfstandig kan werken en beslissingen durft te nemen. Om een positieve bijdrage te leveren binnen het team is het van belang dat je eerlijk en kritisch durft te zijn naar jezelf, maar ook naar jouw collega's. Als Begeleider ben jij de belangenbehartiger van meerdere bewoners en coördineer je de zorgverlening om hen heen. Naast het zorgplan ben je samen verantwoordelijk voor de organisatorische taken binnen het team.

Wat vragen wij van jou?
 • Jij bent flexibel qua werkstijl en werktijden.
 • Jij kan zelfstandig werken en hebt affiniteit met onze doelgroep.
 • Het bezit van een rijbewijs is geen vereiste, maar wel handig.
 • Jij kan omgaan met verbale en fysieke agressie. Jij staat hierbij stevig in je schoenen.
 • Jij bent een persoon die goed kan plannen en organiseren.
 • Daarnaast ben jij accuraat en kan jij relativeren.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma vanaf niveau 4. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.

Wat bieden wij jou?
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega's van de Plataan via [email protected] of 088-7961341.
Je hebt tot 24 maart de tijd om te reageren op deze vacature. De selectiegesprekken vinden plaats op 4, 5 of 6 april.

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure.
 • Meelopen binnen dit team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure.
Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

Meer info
De Plataan
0620267345
[email protected]

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Laag-Soeren
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 19-04-2022
Reageer voor 31-03-2023
Nummer 110116

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver