Begeleider Wonen / Waterlelie 1 / uren in overleg
Elver

Wat ga je doen?

Deze woongroep heeft een sfeervolle groep bewoners en een dynamisch team in ontwikkeling. De Waterlelie 1 is een uitgelezen mogelijkheid om een uitdaging aan te gaan, waarin je wordt uitgedaagd om te denken, durven en dromen! Lees snel verder en solliciteer!

Op de Waterlelie wonen 2 vrouwelijke bewoners en 2 mannelijke bewoners met een volwassen leeftijd. Een groep met een complexe zorgvraag en intensieve begeleidingsbehoefte. De Waterlelie 1 is een VIC workhome voor verblijf en behandeling waar bewoners met een verstandelijke beperking, complexe zorgvragen en een intensieve begeleidingsbehoefte 24 uur per dag begeleid worden door 10 collega's. Door vertrek van een collega heb jij de kans om dit team aan te vullen.

Wat ga je doen?
Door middel van vallen en opstaan werk je aan de ontwikkeling van onze bewoners. Woorden als stressbestendig, creatief, relativeringsvermogen en humor zijn van belang bij ons. Je voegt iets toe voor ons team in ontwikkeling, samen werken we hier aan. Samen bouw je door middel van een pilot vanuit de visie Triple C en de driehoek (bewoner, verwanten en collega's) aan een nieuw team. Daarmee willen wij zorgen voor een prettige woonomgeving voor onze bewoners en een fijn werkklimaat voor ons als begeleider. Doel van Triple C is het bevorderen van de samenwerking tussen bewoners en hun omgeving. Niet het probleemgedrag van de bewoner staat centraal, maar zijn of haar competenties of mogelijkheden, dus wat de bewoner wél kan! Oftewel werken aan herstel van het gewone leven.

Wil je al eerder kennismaken met het team en de bewoners? Meld je dan aan voor een kopje koffie op de woning via [email protected]

Wat vragen wij van jou?
 • Jij bent stressbestendig, creatief, enthousiast, energiek en open-minded. Jij bent een persoon die zin heeft in een uitdaging en graag wil bijdragen aan ons nieuwe team. Relativeringsvermogen en humor is hierbij van belang.
 • Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de invulling van de dag-, avond-, slaap- en weekenddiensten, daarom is het fijn als jij je flexibel opstelt.
 • (Levens)ervaring met deze doelgroep is van belang. Het is het belangrijk dat je kennis hebt over bewoners met een complexe zorgvraag en een intensieve begeleidingsbehoefte. Daarbij dien je stevig in je schoenen te staan. De professionele relatieopbouw met de bewoner vereist tijd, vertrouwen en dient onvoorwaardelijk te zijn.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs, omdat wij met de bewoners vaak op pad gaan voor activiteiten buiten het terrein.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma niveau 4. Denk hierbij aan: Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg, sociaal werk of verpleegkundige
 • Heb jij een zorggerelateerde niveau 3 opleiding en wil jij graag een nieuwe uitdaging aangaan binnen Elver? Dan gaan we graag met jou het gesprek aan over ontwikkeling naar niveau 4!.

Wat bieden wij jou?
 • Wij gaan graag met jou in gesprek over passende uren.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Als Begeleider Wonen EVB+ word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 40 tussen de € 2.236,- en € 3.154,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Vervolg?
Ben jij DE kandidaat om deze uitdaging aan te gaan? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met het team via [email protected] of 06-82121886.

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure.

*Meelopen binnen dit team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure met inachtneming van de huidige RIVM maatregelen.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

Meer info
contactgegevens waterlelie 1
[email protected]
0314-696970 na 14.00 uur bellen.

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 15-11-2022
Reageer voor 31-03-2023
Nummer 115544

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver