Begeleider Wonen / Wendakker 5 / uren in overleg
Elver

Wat ga je doen?

Wij zijn een leuk, dynamisch en zelfsturend team. Wendakker 5 is een divers woongroep met zowel begeleiding als zorg. We stellen de bewoner centraal en stemmen af op zijn/haar zorgvraag. Heb jij oog voor kleine signalen, ben je betrokken en enthousiast, dan komen wij graag in contact met jou.

Wat ga je doen?
We werken vanuit de volgende visie: De bewoners vragen om voldoende leefruimte waarin ze zich veilig willen voelen en hun eigen plek kunnen innemen. Zij vragen van ons creativiteit om signaleren die ze uiten te beantwoorden. Gezien de lage ontwikkelingsleeftijd van de cliënten is sfeer belangrijk. Om de bewoners zoveel mogelijk in te schakelen bij het dagelijkse leven worden ze op hun manier betrokken bij de huishoudelijke klussen. De slaapkamer biedt naast een slaapplek ook de mogelijkheid om zich terug te trekken uit het groepsgebeuren. Er wordt als vanzelfsprekend rekening gehouden met de privacy en de persoonlijke ruimte van de bewoners.

Wat vragen wij van jou?
 • Zoals hierboven wordt aangegeven ben je samen verantwoordelijk voor het rooster, daarom is het fijn als jij je flexibel opstelt.
 • Jij bent een persoon die affiniteit heeft met onze doelgroep.
 • Jij bent in het bezit van een rijbewijs, omdat wij met de bewoners vaak op pad gaan voor activiteiten buiten het terrein.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma op niveau 3. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Verzorgende IG of Verpleegkunde.

Wat bieden wij jou?
 • We gaan in overleg over passende uren.
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Jouw gezondheid vinden we minstens zo belangrijk. Daarom hebben we speciaal voor onze medewerkers een vitaliteits dashboard. Hier vertellen wij jou graag meer over!
 • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega's van Wendakker 5 via [email protected] of 0314-696916.

Zodra jij gesolliciteerd hebt nemen wij contact met je op over de vervolgprocedure.
*Meelopen binnen het team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet en kijken vast uit naar de kennismaking!

Meer info
Wendakker 5
0314-696916
[email protected]

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 07-07-2022
Reageer voor 31-08-2022
Nummer 112362

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver