Begeleider Wonen EVB+ / Esdoornlaan 14 / Uren in overleg
Elver

Wat ga je doen?

Kom bij ons werken als je ervan houdt om onze bewoners een zo gewoon mogelijk leven te bieden. Een ieder is uniek en er wordt een duidelijke, positieve begeleidingsstijl ingezet. Ons ervaren en enthousiaste team bestaat uit zowel mannen als vrouwen.

Ben je benieuwd? Bekijk dan het filmpje, onze bewoners vertellen graag meer.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag als Begeleider Wonen binnen een zelfstandig werkend team. Dit houdt in dat je samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor jouw groep. 

Daarnaast ben je samen verantwoordelijk voor het verdelen van het dienstenpatroon: dag-, avond-, slaap en weekenddiensten. Doordat je samen met een team verantwoordelijk bent wordt het gewaardeerd dat je zelfstandig kan werken en beslissingen durft te nemen. Om een positieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen het team is het van belang dat je eerlijk en kritisch durft te zijn naar jezelf toe, maar ook naar jouw collega’s. 

Tot slot werken wij vanuit de driehoek, dit houdt in dat je samen met de bewoner, verwanten en collega’s invulling geeft aan de dag.

Wat vragen wij van jou?
 • Zoals hierboven wordt aangegeven ben je samen verantwoordelijk voor het rooster, daarom is het fijn dat jij je flexibel opstelt.
 • Jij bent een persoon die interesse heeft in het werken met bewoners met intensieve begeleidingsvragen en hebt ervaring als het gaat om omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag.
 • Voor deze woning is het van belang dat jij in het bezit bent van een rijbewijs B en in een auto en personenbusje kunt rijden.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma niveau 4. Denk hierbij aan: Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg, sociaal werk of verpleegkundige
 • Heb jij een zorggerelateerde niveau 3 opleiding en wil jij graag een nieuwe uitdaging aangaan binnen Elver? Dan gaan we graag met jou het gesprek aan over ontwikkeling naar niveau 4!
Wat bieden wij jou?
 • Wij stemmen de uren graag met je af.
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Als Begeleider Wonen word jij op basis van de EVB+ doelgroep en jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 40 tussen de € 2.236,- en € 3.154,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken wij graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega’s van Esdoornlaan 14 via [email protected] of 0314-680416.

Je hebt tot vrijdag 24 maart de tijd om te reageren op deze vacature.

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure.
 • Meelopen binnen dit team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure.
Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

Meer info
ESDOORNLAAN 14
0314-680416
[email protected]>NL

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 06-03-2023
Reageer voor 24-03-2023
Nummer 118310

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver