Begeleider wonen
De Twentse Zorgcentra

Op Ledeboer 6 woont één jongen van 21 jaar. We zijn al een tijd op zoek naar een nieuwe woonplek bij een andere instelling voor hem. Echter zoeken we al sinds maart 2020 en is de verwachting dat er op korte termijn nog geen plek gevonden gaat worden. Daarom zijn we, tot die tijd, op zoek naar een tijdelijke 1 op 1 begeleider. De duur van deze positie is nog onbekend. Echter bieden we je een contract aan voor onbepaalde tijd.

De cliënt kent een disharmonisch ontwikkelingsprofiel. Naast een cognitieve beperking is er sprake van hechtingsproblematiek, (onverwerkte) traumatische ervaringen en enige kenmerken uit het autistisch spectrum. De focus ligt voor deze cliënt op begeleiding. De begeleiding biedt structuur en houvast. Dit proberen we te realiseren middels een vast dagprogramma en picto's. We begeleiden hem vanuit de Triple C methodiek. Hiervoor zoeken we een begeleider die sterk in zijn of haar schoenen staat, alert en sensitief is, maar ook geduld en humor heeft. De cliënt heeft brede interesses: sporten, muziek maken, film kijken, lezen en spelletjes zijn activiteiten die je samen met de client doet

Je bent altijd met z'n tweeën aan het werk. De client wordt door 1 persoon begeleid, de ander is er als back-up. Je zal samenwerken met één collega van De Twentse Zorgcentra en een vast team van uitzendkrachten die ons ondersteunen

Als team willen we de client in deze (tijdelijke) situatie een zo goed mogelijk leven bieden. We werken aan doelen met betrekken tot dagbesteding, socialiseren en normaliseren.

Wij vragen:

  • Een afgeronde opleiding op minimaal kwalificatieniveau 4

Wij bieden:

  • Een leuke, uitdagende werkplek voor 24 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd.
  • Een salaris van min. € 2.025,- / max. € 2.993,- (FWG 40) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg. Ook de arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Gehandicaptenzorg.

Contact
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Kirsten Post op het telefoonnummer: 06-86835180.

Type Vacature
Intern nummer 21.193
Organisatie De Twentse Zorgcentra
Locatie Losser, Ledeboer 6
Postcode 7581PW
Stad Losser
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Full time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 5
Verpleegkundige
Publicatiedatum 14-09-2021
Reageer voor 26-09-2021
Nummer 71090
Doorsturen Bekijk PDF