Begeleider wonen
De Twentse Zorgcentra

Op Rondweg 32 wonen 6 cliënten in de leeftijd van 18 tot 60 jaar. De cliënten hebben een licht tot matig verstandelijke beperking. Doordat ze allemaal een wat hoger niveau hebben, zijn onze cliënten merendeel zelfredzaam. We bieden de bewoners structuur en duidelijkheid in een huiselijke omgeving, waarin we werken met Triple-C en Geef Me De Vijf. We vinden het belangrijk om te blijven investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers.

Het leuke aan deze groep is het snelle schakelen, geen cliënt is hetzelfde, dus geen dag is hetzelfde. Door het bieden van nabijheid, duidelijkheid en voorspelbaarheid bied je een veilig leefklimaat waarin de cliënt kan groeien. Bij alle cliënten komt gedragsproblematiek voor, dat zich kan uiten in verbale dan wel fysieke agressie. Dit kan je vaak wel op tijd zien aankomen als je de cliënten kent. Daarom vinden we het belangrijk dat je tijd wilt investeren in onze cliënten, om ze goed te leren kennen. We zijn op zoek naar een collega die veerkrachtig en flexibel is, en die beschikt over zelfreflectie. Uiteraard is humor hierbij welkom.

We verwelkomen je graag in ons team professionals. De afgelopen maanden laten al onze cliënten een stijgende lijn in hun ontwikkeling zien, dat komt omdat ons team sterk staat. Ben jij de persoon die we zoeken?

Wij vragen

  • Een afgeronde zorggerichte of agogische opleiding op minimaal kwalificatieniveau 4.

Wij bieden

  • ​Een afwisselende baan van 24 tot 32 uur per week. Het exacte aantal uren stemmen we graag met je af.
  • Een salaris van min. € 2.236,- / max. € 3009,- (FWG 40) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg. Ook de overige arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Gehandicaptenzorg.
  • Een contract voor onbepaalde tijd.

Gesprekken
Na binnenkomst van jouw sollicitatie (cv en motivatiebrief) wordt er binnen 5 werkdagen contact met je opgenomen. Het inplannen van een eventueel gesprek plannen we samen met jou in, waarbij een eerste selectie middels (video)bellen plaatsvindt. Is er een match van beide kanten, dan laten we je graag wat van de praktijk zien. Zijn ook hier de bevindingen positief, dan verwelkomen we je graag als collega.

VOG
De Twentse Zorgcentra is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Acquisitie
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 22.102
Organisatie De Twentse Zorgcentra
Locatie Losser, Rondweg 32
Postcode 7581 PW
Stad Losser
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 5
Publicatiedatum 26-07-2022
Reageer voor 09-08-2022
Nummer 112846
Doorsturen Bekijk PDF

De Twentse Zorgcentra

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Ruim 2.000 cliënten maken gebruik van uiteenlopende vormen van zorg- en dienstverlening, die direct of indirect geboden wordt door 2.500 medewerkers en meer dan 600 vrijwilligers. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.

Wij werken vraaggericht en bieden begeleiding, ondersteuning en behandeling aan jong en oud, van moeilijk verstaanbaar gedrag tot meervoudig gehandicapt, van licht verstandelijk beperkt tot ernstig verstandelijk beperkt. Bij ons werken cliënten, cliëntvertegenwoordigers én medewerkers samen in zelforganiserende teams.

Onze cliënten wonen onder andere op de beschermde (deels besloten) en mooie terreinen van de LosserHof en ‘t Bouwhuis. Zij leven, wonen, werken en recreëren hier in een omgeving die nadrukkelijk rekening houdt met hun mogelijkheden en beperkingen. Daarnaast bieden we ook meer kleinschaligere woon- en werkvoorzieningen in onder andere Almelo, Tubbergen en Nijverdal.

Meer over De Twentse Zorgcentra