Begeleider Wonen ( van der Wijckstraat, Raalte)
De Parabool

Functieomschrijving

Bij de Parabool ondersteunen we kinderen, (jong) volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Wij vinden goede zorg erg belangrijk. Daarom hechten wij veel waarde aan de wensen en verwachtingen van cliënten, verwanten en onze eigen medewerkers. Met ongeveer 400 medewerkers zorgen wij samen voor het beste resultaat. Dit doen wij en dat voelen zij. Niet eenmalig of speciaal, maar dagelijks en gewoon. Dat maakt ons bijzonder!

Woonvorm Van der Wijckstraat ligt in het centrum van Raalte. In deze woonvorm wonen 16 cliënten met een verstandelijke beperking verdeeld over drie groepen. Ze hebben uiteenlopende zorgvragen: van begeleiding bij de dagelijkse verzorging en dagstructuur, tot het individueel begeleiden door het bieden van nabijheid, structuur en duidelijkheid. Een groep bewoners wordt specifiek vanuit hun eigen kamer begeleid. De twee andere groepen kunnen naar behoefte gebruik maken van de huiskamers. Wij zijn op zoek naar een:

Begeleider
28 uur per week | MBO niveau 3+Deze functie past bij jou, omdat…

Jij affiniteit hebt met onze doelgroep, er naar uit kijkt om onze cliënten te begeleiden in hun woonsituatie en graag werkt in een team van enthousiaste collega's! Je brengt minimaal een jaar ervaring in de gehandicaptenzorg mee en hebt een relevante zorgopleiding op MBO niveau 3 afgerond. Ook werk jij transparant en ben je in staat te reflecteren op eigen en andermans handelen om zo je eigen en gezamenlijke ontwikkeling te vergroten.

Hoe ga jij de Parabool helpen?

  • Je begeleidt en levert een bijdrage aan de begeleiding van de cliënten in hun woonsituatie op grond van het ondersteuningsplan.
  • Je richt je aandacht daarbij onder meer op de terreinen: zelfredzaamheid, structuur bieden, persoonlijke verzorging, ondersteuning bij levensvragen en contacten met ouders en/of cliëntvertegenwoordigers.
  • Je hebt een signalerende functie met betrekking tot veranderingen bij de cliënt en zijn omgeving, en onderneemt waar nodig actie.
  • Je werkt zelfstandig in een dienstenpatroon met onregelmatige werktijden, incl. slaapdiensten en weekenden en vakantieperioden.

Wat biedt de Parabool jou?

  • Werken bij één van de ‘Beste Werkgevers 2020’!
  • Een tijdelijk contract tot het eind van 2021 voor gemiddeld 28 uur per week. Natuurlijk is er de intentie om dat een vast contract te maken bij wederzijdse tevredenheid!
  • Een afwisselende, plezierige werkomgeving met betrokken en enthousiaste collega’s
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 35, max. €2853,- bruto bij een fulltime dienstverband).

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met jouw toekomstige collega Marjan Blom via 0572-328050. Ze vertelt jou graag waarom ze met plezier bij ons werkt!

Sla jij je vleugels uit bij de Parabool? Maak er werk van!
Onze cliënten vinden het leuk dat je komt! Ben jij al helemaal overtuigd dat deze functie is wat jij wilt? Wacht dan niet en stuur je motivatiebrief en CV vóór 15 mei a.s. via de sollicitatiebutton, dan spreken we jou gauw!

                   .

                   .

Bijzonderheden

                   .

Type Vacature
Organisatie De Parabool
Locatie Woonvorm Van der Wijckstraat Raalte
Postcode 8101 EJ
Stad Raalte
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Marjan Blom
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider wonen
Publicatiedatum 04-05-2021
Ingangsdatum 4 mei 2021
Reageer voor 15-05-2021
Nummer 67998
Doorsturen Bekijk PDF

De Parabool

Als kleine nuchtere organisatie voelen wij ons al jaren thuis in Salland. Om ons heen zien wij de zorg verzakelijken. Grote fusies, papierstapels, bureaucratisering, loketten. Bij De Parabool willen wij willen vooral onszelf blijven: een organisatie waar de mens centraal staat. Waar je als individuele medewerker wordt gezien en het beste van jezelf kunt laten zien.

Meer over De Parabool