Begeleider wonen
Frion

Functieomschrijving

Op deze locatie kom je te werken.

Als begeleider in flexpool werk je op verschillende woon- en/of werklocaties in Zwolle met mensen met een matig verstandelijke beperking in combinatie met moeilijk verstaanbaar gedrag. De cliënten hebben over het algemeen een ontwikkelingsniveau van vier- tot zevenjarigen (kleuterfase). Soms is er een disbalans tussen verstandelijk en sociaal-emotioneel functioneren. Daarnaast kan er sprake zijn van een psychiatrische stoornis.

Hoe ziet de rol van Begeleider Wonen er uit?

Als begeleider heb je hart voor het ondersteunen en begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking. Hierbij durf jij een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie aan te gaan met de persoon met de verstandelijke beperking en ondersteun je hem/haar in het vergroten van zijn/haar competenties. Jij weet het leven van de persoon met de verstandelijke beperking professioneel, respectvol en kwalitatief te ondersteunen en daarbij nét dat stukje extra te geven.

Functie eisen

Wat vragen wij?

 • Door jouw passie en gedrevenheid ben jij de begeleider wonen die we zoeken;
 • Je hebt een zorg gerelateerde opleiding op minimaal MBO 4 niveau afgerond;
 • Je bent flexibel, door jouw affiniteit met de doelgroep bied jij zorg op maat en doe je dit ook graag in de avonden en weekenden.
 • Kennis over en ervaring met het werken met de Triple C-methode is een pré.

Inschaling

Wat bieden wij?

 • De mogelijkheid om meerdere teams van Frion te ondersteunen
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG;
 • 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Een contract voor een jaar met de intentie om die om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd;
 • De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Flexibel arbeidsvoorwaardenpakket (met onder andere een fietsplan, fiscale uitruil reiskosten, korting op verzekeringen)

Heb je vragen over de vacature?

Neem dan contact op met het flexbureau op 038-7991047 of mail naar flexbureau@frionzorg.nl

Bijzonderheden

Over Frion

Frion biedt ondersteuning aan kinderen, volwassen en ouderen met een lichte, matige en ernstige verstandelijke beperking in de regio Noordwest Overijssel. Frion heeft ruim 80 locaties en er werken meer dan 1000 professionals die ongeveer 1000 cliënten ondersteunen. Regie in eigen hand is waar het om draait in onze ondersteuning.

Type Vacature
Organisatie Frion
Locatie Verschillende locaties, Zwolle
Postcode 8021ET
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 13-12-2019
Reageer voor 31-01-2020
Ingangsdatum 13-12-2019
Nummer 50134

Frion

Frion richt zich op een breed pakket aan zorg en dienstverlening ter ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. Naast een omvangrijk aanbod van wonen en dagbesteding in alle leeftijdsgroepen is er ondersteuning bij crisisopvang en ambulante zorg. In totaal maken circa 950 cliënten gebruik van deze diensten. Er werken 1050 medewerkers bij Frion. Frion heeft als missie: je eigen leven leven, samen met Frion je mogelijkheden en kansen benutten, ondernemen in mens en werk. Frion wil samen met de cliënt zijn mogelijkheden en kansen optimaal benutten in relatie tot de mogelijkheden van de organisatie. Dit betekent dat Frion keuzes biedt. Frion is een partner in zowel het wonen als werken van mensen met een verstandelijke beperking. Op beide gebieden gebeurt er veel. Frion onderneemt. Op website www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Meer over Frion