Persoonlijk Begeleider Zuster Smoldershuis 24-28 uur p/w
De Seizoenen

Functieomschrijving

Het Zuster Smoldershuis is gesplitst in 3 woonhuizen met elk 6 cliënten. Je begeleidt en/of verzorgt cliënten met een zorgvraag met specifieke aandacht voor het ouder worden. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteuningsplan van jouw cliënten. Tevens ben je het eerste aanspreekpunt voor verwanten en hebt nauw overleg met de gedragskundige, arts en clustermanager over je cliënten en de woongroep als geheel. We werken vanuit onze drie kernwaarden: gelijkwaardigheid, dienstbaarheid en tegenwoordigheid van geest. Wij denken daarbij in mogelijkheden, niet in beperkingen! De Triple-C als methodiek vult dat heel mooi aan!

Functie eisen

Je hebt het talent om mensen met een verstandelijke beperking te begeleiden in hun welzijn en ontwikkeling. Hiervoor beschik je over coachende vaardigheden en sta je stevig in je schoenen. Een relevante opleiding binnen Zorg en Welzijn op minimaal niveau 4. Ervaring met Triple C is een pré.

Inschaling

Een uitdagende functie in een inspirerende en waarden gedreven organisatie. Een verantwoordelijke functie waarin je veel verschillende talenten kwijt kunt en die je ook de mogelijkheid biedt voor persoonlijke ontwikkeling. Je treft een fijne werksfeer en betrokken collega’s in een prachtige werkomgeving en wij investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. De functie is conform CAO GHZ ingeschaald in FWG 45. Ook bieden we je goede arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuikering.

Bijzonderheden

Interesse in deze vacature?

Dan nodigen wij je van harte uit om je interesse kenbaar te maken voor 31 januari 2021. Clustermanager Monique Tromp  ziet je motivatie en C.V. graag tegemoet op werkenbij@deseizoenen.org o.v.v. “PB  Smoldershuis”

Wil je eerst meer informatie voordat je gaat solliciteren neem dan contact op met Monique Tromp (06 – 46 14 49 16)

Type Vacature
Organisatie De Seizoenen
Locatie De Seizoenen, locatie Overkempe in Olst
Postcode 8121CS
Stad Olst
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Publicatiedatum 05-01-2021
Reageer voor 31-01-2021
Ingangsdatum 04-01-2021
Nummer 34998
Doorsturen Bekijk PDF

De Seizoenen

De Seizoenen verleent op verschillende locaties in Nederland intra- en extramurale gehandicaptenzorg. Wij ondersteunen mensen om zich naar vol vermogen te ontplooien en werken daarbij vanuit een antroposofische visie. Dat betekent dat we uitgaan van de mogelijkheden, talenten en wensen van cliënten en rekening houden met zijn of haar beperking. We zijn een woon en werkgemeenschap en de gezamenlijkheid is voelbaar en daar zijn we best trots op. Onze medewerkers zetten de bewoner echt centraal !

Meer over De Seizoenen