Begeleider
Zorgerf D'n Aoverstep

Functieomschrijving

Als begeleider ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van een aantal bewoners van de kleinschalige woonvorm. Je bied onder andere begeleiding op het gebied van een veilig leefklimaat, wonen, leren, werken, sociale contacten opbouwen/onderhouden. Samenwerken met de cliënten en een vertrouwensrelatie opbouwen staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast draai je mee bij het verlenen van woonzorg en kun je ingezet worden voor ambulante begeleiding.

Functie eisen

Voor deze functie ben je minimaal in het bezit van een MBO niveau 4 opleiding, bijvoorbeeld richting MMZ, SPW of vergelijkbaar. Je bent flexibel qua beschikbaarheid en bereid om verschillende diensten te draaien. Daarnaast draai je ook slaap- en bereikbaarheidsdiensten. je bent initiatiefrijk en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent taalvaardig en gewend om met zorgsoftware te werken. Bij voorkeur ben je in het bezit van een EHBO/BHV diploma. Uiteraard kun je een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen. 

Inschaling

Conform CAO Sociaal werk. 

Bijzonderheden

Een afwisselende functie binnen een persoonlijke en kleinschalige zorginstelling waar eigen inbreng, en initiatief nog erg gewaardeerd wordt. Bij wederzijdse tevredenheid een contract voor onbepaalde tijd. Ontwikkeling van medewerkers vinden wij belangrijk en we bieden je de ruimte om middels een eigen opleidingsbudget hier in overleg vorm aan te geven. 

Type Vacature
Intern nummer 20200011
Organisatie Zorgerf D'n Aoverstep
Locatie Woonlocatie, rapenburg in Neede
Postcode 7161EA
Stad Neede
Werkveld Welzijn
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO CAO Sociaal Werk
Informatie verkrijgen bij Natalie Kok
Functie(s) Groepsbegeleider
Publicatiedatum 03-07-2020
Reageer voor 10-09-2020
Ingangsdatum 03-07-2020
Nummer 53655
Doorsturen Bekijk PDF

Zorgerf D'n Aoverstep

D’n Aoverstep is een particuliere zorgboerderij die in samenspraak met haar klanten een ondersteuningsplan opstelt en uitvoert met als doel hen te helpen hun kwaliteit van leven te vergroten. Wij richten ons op (jong)volwassenen met: een psychosociale of psychiatrische problematiek, een lichte verstandelijke beperking, of een ouderdomsproblematiek. Binnen d’n Aoverstep wordt uitgegaan van een holistische mensvisie en bij de door ons gehanteerde werkwijzen laten we ons vooral inspireren door de methodiek van het Systhematisch Rehabilitatiegericht Handelen (SRH) zie ook: www.zorgboeren.nl

Meer over Zorgerf D'n Aoverstep