Begeleider Zonnetuinen Apeldoorn
Stichting Philadelphia Zorg

Informatie

Voor locatie de Zonnetuinenin Apeldoorn zijn we op zoek naar een Begeleider, uren in overleg.

Ben jij diegene waarvan wij niet wisten dat we je nodig hadden? Heb je al heel wat vacatures voor jou als begeleider gezien? Laat dan dit de vacature zijn waarop je solliciteert!

Sta jij te springen om mensen met een beperking te activeren, socialiseren en te motiveren en kan jij daarnaast ook nog goed netwerken?
Voel jij je lekker als je uitgedaagd wordt en zit er in jou een echte coach, zowel voor de bewoners als voor je team?
Breng jij naast je enthousiasme voor deze doelgroep, ook je ervaring en flexibiliteit mee waarop we samen kunnen bouwen?
En heb je naast dit bovenstaande plaatje ook nog eens een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 binnen zorg & welzijn?
Dan is de Zonnetuinen de perfecte plek voor jou!

Jouw werkplek
Op locatie Zonnetuinen kom je te werken in de woonomgeving van een van onze 3 teams met elk 10 of 12 bewoners. Elk team heeft zijn eigen identiteit en doelgroep. Op de begane grond wonen ouderen die lichte ondersteuning nodig hebben bij ADL-taken. Op de eerste verdieping wonen vooral VG-clienten met een licht tot matig verstandelijke beperking. En op de tweede verdieping wonen vooral clienten met LVB-problematiek.
op alle afdelingen is er weinig tot geen sprake van agressie of ander grensoverschrijdend gedrag.

De Zonnetuinen creëert voor haar bewoners een veilige thuishaven, een plek waar ze zichzelf mogen zijn, zich verder mogen ontwikkelen en het beste uit zichzelf en elkaar mogen halen. Dit maakt dat er naast contact met de bewoners ook nauw contact is met hun familie. Wij ondersteunen de bewoners op het gebied van hun hulpvraag en kijken naar mogelijkheden. Zoveel als mogelijk doen de bewoners zelf, jij als begeleider staat klaar om bij te springen waar nodig. Dit doen wij als team elke dag weer opnieuw. 24 uur per dag, 7 dagen per week zijn wij geopend en dat betekent dat jij met onregelmatige diensttijden de regelmaat gaat creëeren voor onze bewoners.

Dit krijg je van ons
Bij Philadelphia haal jij het beste uit jezelf, voor de ander. Om dit te kunnen doen moet je zelf ook goed in je vel zitten. Want dit werk vraagt veel van je. Wij bieden jou:
  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg Begeleider: minimaal €1.920,- en maximaal €2.853,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • We beginnen met een contract van 1 jaar. Bevalt dit van beide kanten goed, dan gaan we over op een vaste aanstelling.
Enthousiast geworden? Maak ons dan ook blij!
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit dan zo snel mogelijk middels een CV met motivatie brief, filmpje of wat je zelf leuk lijkt. Maak het origineel, want dan spring jij eruit!! Via de sollicitatieknop op "Werken voor Philadelphia" kun je solliciteren.
Heb je nog vragen? Bel dan met onze locatie via telefoonnummer 055 - 206 1043. Of bel met Maarten Neerings, manager Zorg & Begeleiding, op telefoonnummer 06 - 21 68 06 21.
(De Zonnetuinen ligt vlak bij station "De Maten" in Apeldoorn en is dus goed met openbaar vervoer te bereiken).

We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant. Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Type Vacature
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Zonnetuinen, Apeldoorn
Postcode 7325 AS
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Begeleider niveau 4
Begeleider wonen
Publicatiedatum 14-10-2021
Reageer voor 31-12-2021
Nummer 71885

Stichting Philadelphia Zorg

Begeleiding bieden aan mensen met een verstandelijke beperking is bijzonder. Je werkt met mensen die uniek zijn en die in meer of mindere mate ondersteuning nodig hebben. Bijvoorbeeld mensen met een lichte verstandelijke beperking, ouderen die intensieve zorg nodig hebben of mensen met een ernstige meervoudige beperking. Bij Philadelphia ondersteunen we als het nodig is en durven we los te laten als het kan. Met liefde, lef en meesterschap en een eigen leven voor de cliënten als ambitie.

Je kunt bij ons in veel verschillende functies werken. Bijvoorbeeld als begeleider op een woonlocatie of bij een dagbesteding. Als jobcoach of in een staffunctie op kantoor.

Met inmiddels zo’n 8.600 cliënten, 7.500 medewerkers en 600 locaties staan we als moderne zorgaanbieder midden in de samenleving. Bij Philadelphia werken betekent van de gebaande paden af durven wijken om zo de mogelijkheden van de mensen die we ondersteunen écht centraal te zetten. Spreekt deze werkwijze je aan? Kom bij ons werken!

Kijk op werkenvoorphiladelphia.nl voor alle actuele vacatures.

Philadelphia.
Het beste uit elkaar.

Stages en leer-werkplekken
Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer- werkplekken. Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op deze pagina.

Meer over Stichting Philadelphia Zorg