Begeleider Zorg / locatie in overleg / 6-32 uur
Elver

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een uitdagende flexibele baan als begeleider binnen de intensieve verzorging? Lees dan meteen verder! Uren in overleg

Ben jij benieuwd naar hoe het is om flexibel te werken binnen Elver? Lees dan de blog van Deborah.

Je gaat aan het werk voor Elver binnen regio Nieuw-Wehl en Laag-Soeren, dit kan zijn binnen een vast team of flexibel binnen teams in de intensieve verzorging. Wij kijken graag samen met jou naar jouw wensen en naar de mogelijkheden. Als Begeleider Wonen ondersteun jij zelfstandig werkende teams.

Waarom hier werken?
Wij bieden jou de kans om verschillende groepen binnen Elver te leren kennen, voordat je aan een vaste groep via een vacature gekoppeld wordt. Je kunt op verschillende manieren aan de slag via ons:
 1. Je kiest ervoor om met een groter contract tijdelijk gekoppeld te worden aan een groep. Zo zijn wij regelmatig op zoek naar collega's die tijdelijk een groep kunnen ondersteunen voor de duur van bijvoorbeeld zwangerschapsverlof, ziekte of verlof van een collega. Je maakt uiteraard eerst kennis met de groep voordat je de keuze maakt om gekoppeld te worden. Mocht er daarna een vacature open komen op die groep, dan kan je eventueel doorstromen.
 2. Via ons geavanceerde plansysteem kan jij zelf aangeven wanneer jij kan werken. Jij geeft jouw beschikbaarheid door en tevens kun je bieden op openstaande diensten waar jouw voorkeur naar uit gaat. Zo kan jij zelf jouw rooster bepalen (wij vragen daarbij dat jij 2 weekenden per maand wordt ingezet).
 3. Je maakt een combi tussen de bovenstaande 2 opties. Stel: jij wil voor 24 uur per week bij ons aan de slag en een groep zoekt iemand voor een langdurige aanvraag voor 18 uur per week, dan kan jij 6 uur per week op andere groepen erbij werken. Zo heb jij rustig de tijd om Elver beter te leren kennen, word je op één groep ingewerkt en doe je meer werkervaring op.
Tijdens jouw sollicitatiegesprek kijk je met ons samen naar jouw wensen en de mogelijkheden binnen Elver.

Wat ga je doen?
Zoals wij hierboven hebben aangegeven zijn er verschillende opties om ingezet te worden binnen Elver. Je gaat aan de slag als Begeleider Wonen binnen één of meerdere teams binnen Elver. Als jij voor langere tijd gekoppeld wordt aan een vaste groep, dan word je ingepland in het rooster en ben jij samen verantwoordelijk voor de diensten. Denk hierbij aan dag-, avond-, slaap en weekenddiensten. Als je ervoor kiest om je in te schrijven voor losse diensten, dan heb je direct contact met de collega's van het Flexbureau (Wendy, Lobke, Milou, Miriam of Kylie).

Voor de doelgroep intensieve verzorging werk je naast de ADL met tilliften. Voor deze doelgroep werken wij vanuit de LACCS visie. Via deze visie kijk je naar wat belangrijk is voor de bewoner en hoe diegene de wereld om zich heen ervaart. Hierbij pas je de zorg en begeleiding aan op de behoefte van de bewoner.

Daarnaast werken wij vanuit de driehoek, dit houdt in dat je samen met de bewoner, verwanten en collega's invulling geeft aan de dag.

Wat vragen wij van jou?
 • Het is prettig als je ervaring hebt binnen de zorg.
 • Het is belangrijk dat je samen kan werken met je collega's, omdat je samen verantwoordelijk bent binnen een zelfstandig werkend team.
 • Je voert de werkzaamheden uit volgens de regels en instructies van Elver en houdt hierbij rekening met de individuele zorgplannen van de bewoners. Jij mag hierbij initiatief nemen door dagelijkse problemen zelf op te lossen.
 • Je bent beschikbaar voor alle voorkomende diensten, denk hierbij aan ochtend-, dag-, avond-, slaap- en weekenddiensten (hierbij wordt je minimaal 2 weekenden per maand ingezet).
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma vanaf niveau 3. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Verzorgende IG, Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.

Wat bieden wij jou?
 • Samen met ons stem jij jouw contract af; tussen de 6 tot 32 uur per week.
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 1.920,- en € 2.853,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de uren en mogelijkheden binnen Elver!

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Bel of stuur een Whatsapp via 06-10628562 dan neemt Wendy Lansink contact met je op.

Zodra jij gesolliciteerd hebt nemen wij binnen 5 werkdagen contact met je op.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer info
Flexbureau
06-12401469
[email protected]

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie In overleg
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 6
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 01-03-2021
Reageer voor 01-03-2022
Nummer 58111

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver