Begeleiders / Holterweg 140 / 14,4-21,6 uur
Elver

Wat ga je doen?

Vanaf juni 2021 starten wij met de nieuwe woning Holterweg 140, een buitenlocatie van Elver in Doetinchem. Wij zoeken enthousiaste mensen, die het als een uitdaging zien om een nieuw team te vormen en samen gaan werken aan een optimaal woonklimaat voor deze groep bewoners. Voor deze groep zijn wij op zoek naar een Begeleider Wonen voor 21,6 uur per week en een Begeleider Wonen voor 14,4 uur per week.

Het huis telt twee woonlagen. Elke verdieping telt acht studios. De bewoners hebben allen hun eigen studio. Daarnaast is er een gezamenlijke woonkamer, keuken en wasruimte. De woning is voorzien van een lift. Van de groep bewoners op Holterweg 140 wonen er vier al lang samen (meer dan 25 jaar.) De andere vier komen van Hof van Straatsburg. Zij wonen ook al jaren samen. De bewoners zijn ernstig verstandelijk beperkt. De leeftijd ligt rond de 60 jaar. Eén bewoner is 39 jaar. Sommigen bewoners hebben te maken met ouderdomsklachten (sneller moe, langzamer tempo en valgevaar). Twee bewoners zijn zeer slechtziend. Eén bewoner is rolstoelafhankelijk. Zij heeft meer hulp nodig bij de verzorging en maakt gebruik van douchestoel en tillift.

Twee bewoners hebben een stoornis in het autistische spectrum. Er wordt gewerkt met kalenders en pictos. Allemaal hebben ze meerdere dagdelen per week dagbesteding. Dit varieert van 5 tot 7 dagdelen per week.

Waarom hier werken?
Je krijgt de kans om een nieuwe woning op te starten en hierbij jouw bijdrage te leveren en jouw ervaring en kennis toe te passen.

Wat ga je doen?
Gezien het om een nieuwe woongroep gaat start je vanaf juni 2021 samen met jouw nieuwe collega's binnen een zelfstandig werkend team. Als eerst leer jij Elver als organisatie kennen, maak je kennis met de bewoners en kun je als team Holterweg 140 opstarten.

Wat vragen wij van jou?
 • Samen met jouw nieuwe collega's ben je verantwoordelijk voor het verdelen van het dienstenpatroon: dag-, avond-, weekend-, en slaapdiensten. Wij vragen van jou dat jij je hier flexibel in opstelt.
 • Omdat wij graag met de bewoners op pad gaan (met een kleine bus) voor activiteiten buiten het terrein is het van belang dat jij in het bezit bent van een rijbewijs.
 • Binnen de samenwerking staat (persoonlijke) ontwikkeling en leren centraal, daarom is het van belang dat jij een echte teamplayer bent.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma vanaf niveau 3. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Verzorgende IG of Social Work.*
Bij de functie voor 21,6 uur per week zouden we het fijn vinden als je bereid bent extra taken op te pakken.

Wat bieden wij jou?
 • De kans om jouw ervaring mee te nemen en toe te passen binnen dit nieuwe team!
 • Voor deze groep zijn wij op zoek naar een Begeleider Wonen voor 21,6 uur per week en een Begeleider Wonen voor 14,4 uur per week.
 • Eventueel kunnen jouw uren via het Flexbureau aangevuld worden, we leggen je graag uit hoe dit precies werkt.
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan driehoekskunde, een medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 1.861,- en € 2.766,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
Per 1 juni 2021 wordt er een structurele loonsverhoging toegepast van 3,15%.
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met Lidy Gerritsen, Sabine Otten of Lieke van Halteren via sollicitatie@elver.nl.

Je hebt tot donderdag 15 april 2021 de tijd om te reageren op deze vacature.
De selectiegesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 22 april 2021.

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure.

*Meelopen binnen dit team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure met inachtneming van de huidige RIVM maatregelen.
Vermeld s.v.p. in je sollicitatiebrief op welk aantal uur je reageert.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- als extern uitgebracht. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor.

Meer info
Lidy Gerritsen / Sabine Otten / Lieke van Halteren sollicitatie@elver.nl

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Doetinchem
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 21
Uren tot 21
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 02-04-2021
Reageer voor 15-04-2021
Nummer 63368

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver