Begeleiders CosisFlex
Cosis

Introductie en uren

Ben jij een aanstormend zorgtalent? Weet jij nog niet precies welke doelgroep het best bij jou past? Dan is dit de kans voor jou om te werken met verschillende doelgroepen en te ontdekken waar jouw kwaliteiten als begeleider het best tot zijn recht komen!

Voor Groningen en Drenthe is Cosis op zoek naar flexibele Begeleiders die een baan willen combineren naast studie en/of privéleven, voor 16 tot 30 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

CosisFlex is het interne flexbureau van Cosis. Dagelijks houden wij ons bezig met het inzetten van begeleiders binnen onze 220 locaties. Onze flexibele begeleiders zijn hierbij van groot belang! Cosis Flex is, voor Groningen en Drenthe, op zoek naar flexibel inzetbare begeleiders. Begeleiders die het leuk vinden om te werken op verschillende locaties met verschillende doelgroepen. Aanpakkers die het fijn vinden om afwisselende diensten te draaien, zodat de zorg voor onze cliënten door kan gaan.

Wil je meer weten over flexwerken en of dit bij jou past?
Lees het verhaal van Sylvia!

Wat vragen we van je?

 • Dat je een relevante zorgopleiding hebt gevolgd en in het bezit bent van een diploma op minimaal niveau 3.
 • Dat je flexibel inzetbaar bent en bereid zijn tot het werken van onregelmatige diensten. Weekenddiensten en slaapdiensten zijn voor jou geen probleem.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen. 

Wat hebben we jou te bieden?

 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning.
 • Dezelfde salarisschaal als je collega's begeleider minimaal € 1.906,- maximaal € 2.801,- volgens FWG 30 van de cao gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.
 • Een flexibele baan van minimaal 16 uur en maximaal 30 uur per week.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma).
 • Een werksfeer waarbij jij als begeleider altijd een beroep kunt doen op de ondersteuning van je collega's, planners en consulenten van CosisFlex.
 • Regie op je eigen te werken uren binnen het rooster van ons jaarurensysteem.
 • Ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet er toe!

Ben je benieuwd naar al onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden? Klik dan hier.

Word jij onze nieuwe collega?

Samen kijken we naar wat bij jou past!
Ben jij enthousiast geraakt door deze vacature? Dan nodigen wij je uit om te gaan solliciteren! Aan de hand van de informatie vanuit je motivatiebrief en je cv, nodigen wij je uit om in gesprek te gaan met onze consulenten van CosisFlex. We gaan dan samen kijken naar wat het best bij jou past en proberen zoveel mogelijk aan te sluiten bij jouw wensen. Natuurlijk bieden we daarbij de ondersteuning en begeleiding die jij nodig hebt.

Solliciteren!
Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met een consulent van Cosis Flex, Mark Breider 06 572 147 26, Marloes Rozeveld 06 208 883 77 of Cobie Woudman 06 826 491 54. Je mag natuurlijk ook altijd mailen naar [email protected]

Wil je meer weten over Cosis?
Cosis maakt gebruik van 'cliëntprofielen'. Ben je nieuwsgierig naar de doelgroepen van Cosis, klik dan hier!

Type Vacature
Intern nummer 2021-1769
Organisatie Cosis
Locatie Cosis
Postcode 9405 BL
Stad Assen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 30
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 04-01-2022
Reageer voor 01-11-2022
Nummer 68388

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis