Begeleiders, Verzorgenden en Verpleegkundigen voor de invalpool
De Lichtenvoorde

Wij geloven in de kracht van mensen.
We dagen de ander uit om te denken in mogelijkheden.

Vanuit deze overtuiging doen wij wat we doen.

De Lichtenvoorde ondersteunt mensen met een beperking. We zijn als organisatie volop in beweging. De kwaliteit van leven, gezien door de ogen van de cliënt, staat daarbij centraal. Cliënten bij De Lichtenvoorde maken deel uit van de samenleving. Onze zorg en dienstverlening is er op gericht dat ze zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven hebben. En dat ze, waar dat mogelijk is, eigen verantwoordelijkheid nemen.    

Voor onze invalpool zijn we op zoek naar gediplomeerde

Begeleiders , Verzorgenden en Verpleegkundigen
(uren in overleg)

Invalpool Noord en Zuid
De Lichtenvoorde heeft voor haar WLZ-, Jeugdbehandel-, WMO- en dagbestedingslocaties een invalpool. De invalpool werk in twee teams, Noord en Zuid. Deze twee teams bieden continuïteit en extra ondersteuning aan al onze locaties. Jouw diensten worden op basis van de vraag vanuit locaties, in overleg met de roostermaker van de invalpool ingepland.

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van werkzaamheden in de dagelijkse ondersteuning en begeleiding en/of verzorging van onze cliënten binnen de afgesproken kaders. Daarnaast lever je een bijdrage aan het functioneren van de invalpool en het team waar jij op dat moment werkzaam bent.

Op deze wijze ervaar jij afwisseling in je werk en is het ook altijd mogelijk om vanuit de invalpool naar een vaste werkplek van voorkeur uit te stromen. Door het werken in de invalpool, leer je de verschillende locaties van de Lichtenvoorde goed kennen. Uiteraard houden we zoveel mogelijk rekening met jouw voorkeuren.

Wat vragen we van jou?

 • Je beschikt over een relevante, zorg-gerelateerde opleiding op minimaal mbo niveau 3.
 • Je beschikt over relevante werkervaring , het liefst met verschillende doelgroepen binnen de WLZ, WMO en/of Jeugdzorg.
 • Je kunt goed omgaan met een diversiteit aan zorgvragen.
 • Je bent in staat op basis van inzicht verantwoordelijke keuzes te maken t.b.v. het welzijn van de cliënten die je ondersteunt.
 • Je kunt zelfstandig werken en goed plannen en organiseren.
 • Je bent flexibel voor wat betreft je inzetbaarheid.
 • Je hebt een gezonde dosis humor, doorzettingsvermogen en kunt goed relativeren.
 • Je kunt goed reflecteren op je eigen handelen.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende, afwisselende baan bij een dynamische organisatie die volop in beweging is.
 • Je komt te werken bij een organisatie met het ‘Beste werkgevers Keurmerk’: Nederlands grootste onafhankelijk keurmerk voor goed werkgeverschap. 
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 3.0 functieschaal 35 (begeleiders en verzorgenden) of functieschaal 40 (verpleegkundigen) ; Naast onregelmatigheidstoeslag, ontvang je jaarlijks vakantietoeslag (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Werken met een enthousiaste groep collega’s, met hart voor de cliënten en dienstverlening.
 • Bij de plaatsing in de invalpool kijken we met het oog op de woon-werkafstand in welke invalpool je geplaatst wordt.
 • Door te werken vanuit de invalpool krijg je een goed beeld van het werken op de verschillende locaties, met verschillende doelgroepen en verschillende teams. Wellicht stroom je, als jij je plekje hebt gevonden, door naar een vaste locatie binnen onze organisatie.
 • Aanstelling in eerste instantie voor de duur van een half jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Els Schipper  (zorgteammanager), telefonisch bereikbaar via nummer (0544) 37 11 30 of (06) 82 52 30 46.

Solliciteren?
Dan zien wij je reactie graag zo spoedig mogelijk tegemoet! Je kunt solliciteren tot en met 8 november 2020.

Je kunt je sollicitatie uitsluitend sturen via www.zorgselect.nl. Hier tref je de vacature aan onder nummer 55366 en heb je direct de mogelijkheid om te reageren.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdagmiddag 17 november 2020.

Type Vacature
Organisatie De Lichtenvoorde
Locatie De Lichtenvoorde, diverse locaties
Postcode 7131PE
Stad Lichtenvoorde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Els Schipper
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Persoonlijk Begeleider
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 13-10-2020
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 09-11-2020
Nummer 55366
Doorsturen Bekijk PDF

De Lichtenvoorde

De Lichtenvoorde biedt zorg en ondersteuning in de regio Oost-Gelderland. Wij zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld jeugdzorg, wonen met ondersteuning, begeleiding bij werk en zorgadvies en behandeling. Elke dag, op ieder moment.

Bij De Lichtenvoorde is iedereen welkom. Het maakt niet uit wie je bent, hoe oud je bent of waar je in gelooft. Belangrijker dan de hulpvraag van onze cliënten vinden wij zijn/haar mogelijkheden. Het gaat om onze cliënt. Om de dingen die hij/zij belangrijk vindt. En dat hij/zij het leven kan leiden dat hij/zij wilt. Wij ondersteunen daarbij. Dat is waar het om gaat bij De Lichtenvoorde.

Met meer dan 680 medewerkers en zo’n 350 vrijwilligers zetten we ons elke dag in voor onze bijna 840 cliënten. We hebben 45 locaties in heel Oost-Gelderland.

Meer over De Lichtenvoorde