Begeleiders cluster Kind, Jeugd en Gezin
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE BEGELEIDERS - Cluster Kind, Jeugd en Gezin

Ben jij een zorgprofessional die graag op verschillende werkplekken ingezet kan en wil worden, waarbij je jouw talenten breed in de organisatie kan laten zien?

Dan komen we graag met jou in contact!

Voor het cluster Kind, Jeugd en Gezin zijn we geregeld op zoek naar begeleiders. Binnen dit cluster zijn er veel mogelijkheden om breed ingezet te worden, waarbij je kan kennismaken met verschillende doelgroepen.

Zo bieden we binnen dit cluster ondersteuning aan:

 • jongeren waarbij de complexe ondersteuningsvraag op het gebied van gedrag en verzorging ligt om een zo gewoon mogelijk leven in een voorspelbare en stabiele omgeving te bieden (team EIGEN);
 • jong volwassenen met een licht verstandelijke beperking en ernstig gedragsproblematiek, waarbij ervaringsleren, motiverende gespreksvoering en oplossingsgericht werken belangrijke pijlers in de werkwijze zijn (Team Campus Wilhelm Tell);
 • kinderen met een ontwikkelingsachterstand of andere problematiek in de leeftijd van 0 tot 18 jaar, waarbij de begeleiding meestal in de thuissituatie plaatsvindt (Team Transparant);
 • cliënten met een licht verstandelijke beperking of multiprobleem gezinnen in combinatie met kinderen (Team Ouder&Kind);
 • kinderen waarbij de ontwikkeling anders verloopt (Team Doggersbank);
 • kinderen met (ernstige) meervoudige beperkingen, kinderen met licht verstandelijke beperkingen en/of kinderen met autisme die in het weekend komen logeren (Team Logeeropvang);
 • leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke en/of meervoudige beperking (Team Zorg in Onderwijs);
 • jongeren met gedragsproblematiek en een lichamelijke of verstandelijke beperking voor buitenschoolse opvang (BSO), zaterdagopvang en vakantieopvang (Team Aventurijn).

De functie woonbegeleider (FWG 30/35), persoonlijk begeleider (FWG 40/45), ambulant begeleider (FWG 45) of pedagogisch ondersteuner (FWG 45) is waar je op ingezet kan worden.

Jouw inbreng

Je kunt binnen dit cluster overal ingezet worden en bekijken we samen met jou waar je het meest passend bent of waar de meeste vraag is. Werk je bijvoorbeeld liever binnen een

24-uurs team of juist ambulant? Binnen welk team heb jij als professional het meest te bieden of wil je juist geen vastigheid binnen één team en wil je juist die dynamiek?

Functie eisen

Wat wij belangrijk vinden

 • Je hebt een relevante opleiding gedaan of je hebt voldoende ervaring en affiniteit met (één van) de doelgroepen.
 • Je bent bij voorkeur bekend met de Triple C.
 • Je hebt een SKJ registratie of bent bereid om dit aan te vragen (voor sommige functies).
 • Je staat letterlijk en figuurlijk stevig in je schoenen en straalt rust uit.
 • Je hebt een gezonde dosis humor.
 • Je bent bewust van je eigen houding en het effect daarvan op anderen.
 • Je kunt flexibel handelen en omgaan met crisissituaties.
 • Je toont initiatief, bent pro actief en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je bent in staat om te reflecteren op je eigen handelen en dat van collega’s.
 • Je bent bereid om flexibel te werken.

Inschaling

Wij bieden

Door e-learning en diverse trainingen kun jij de mogelijkheid pakken om je persoonlijk en als professional te blijven ontwikkelen.

We bieden jou een arbeidsovereenkomst op maat, uren in overleg en een salaris dat past bij de functie en je ervaring (CAO Gehandicaptenzorg). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een meerkeuze systeem, waarmee je zelf je arbeidsvoorwaarden fiscaal aantrekkelijk kunt uitruilen.

Wij zijn een lerende organisatie met ruimte voor reflectie op het eigen handelen. Wij hechten veel waarde aan de medezeggenschap van onze cliënten, hun ouders, familie en onze medewerkers.

Bijzonderheden

Wij komen graag met je in contact!

Ben jij enthousiast geworden om te werken bij De Passerel en zie jij jezelf al binnen dit cluster werken? Stuur dan je brief met motivatie en CV naar:

personeelenopleidingen@de-passerel.nl onder vermelding van vacaturenummer 019-46.

We zoeken meerdere kandidaten en gaan graag met je in gesprek als we voldoende aansluiting zien. De vacature sluit als we voldoende geschikte kandidaten hebben.

Voor indiensttreding vragen wij een actuele verklaring omtrent gedrag (V.O.G.).

Type Vacature
Intern nummer 019-46
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7311 AK
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 20-05-2019
Reageer voor 01-10-2019
Ingangsdatum 20-05-2019
Nummer 45980
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

De Passerel biedt met 470 medewerkers zorg aan bijna 1000 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven. We bouwen verder op de fundamenten van vroeger. De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. De samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, is essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten namelijk duidelijk maken. Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan dagbesteding, woon- en werklocaties. Wij bieden onze zorg verspreid over de hele regio aan. Zowel in speciale voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra.

Meer over Stichting De Passerel