Begeleiders de Korenmolen
Zozijn

In verband met de komst van een aantal nieuwe cliënten met een erg intensieve begeleidingsvraag willen wij het team van de Korenmolen versterken en zijn daarom op zoek naar

Specialistisch ondersteuners

met een arbeidsduur tot 32 uur/week.

Ben jij op zoek naar een baan vol dynamiek in een prachtige omgeving, samen met enthousiaste collega’s? Ben jij een daadkrachtige, stabiele persoon, die individueel en groepsgericht met deze cliënten werkt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Van de specialistisch ondersteuner wordt gevraagd dat zij het als een uitdaging zien om cliënten te begeleiden met diverse problematieken, zij kennis hebben van de diverse ontwikkelingsniveaus en hun begeleidingsstijl aan kunnen passen aan het disharmonische profiel van de cliënt. De specialistisch ondersteuner moet stevig in zijn schoenen kunnen staan, de cliënt kunnen ondersteunen in het structuren van de dag en/of activiteiten, een NEE-boodschap kunnen geven en kunnen omgaan met verbale en fysieke agressie. Verder is het belangrijk dat je reflecteert op je eigen handelen, feedback kunt geven en bezit over een gezonde dosis humor.

Wie zijn wij?

De Korenmolen De Korenmolen bestaat uit 2 wooneenheden (Sterrenboslaan 8 en Sterrenboslaan 10) en biedt per wooneenheid ruimte aan 8 cliënten. Iedere cliënt heeft een eigen appartement met een zitkamer, slaapkamer, douche en toiletruimte. Verder is er een gezamenlijke keuken, woonkamer en serre.  

Op Sterrenboslaan 10 wonen jong-volwassenen en volwassenen met een matige tot licht verstandelijke beperking met psychiatrische problematiek als autisme, hechtingsproblematiek, aanverwante stoornissen, dwanghandelingen, verslavingsproblematiek e.d. Elke cliënt heeft zijn eigen individuele dagprogramma, met de mogelijkheid om in gezamenlijke ruimtes hun dag door te brengen. Een aantal cliënten krijgen extra begeleiding omdat de zorgvragen nog zo complex zijn dat de cliënt dat nu nog nodig heeft (1 op 1 of 2 op 1 begeleiding). Vanuit de woning worden een aantal cliënten begeleid op de Dagbesteding. Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En we sluiten aan bij wat de samenleving al biedt.

Onderdeel van Zozijn is de regio Oost Veluwe. Regio Oost Veluwe biedt op het mooie landgoed De Lathmer in Wilp zorg en ondersteuning (wonen en dagbesteding) aan cliënten met een vaak complexe zorg- en/of begeleidingsvraag.

Wanneer kun je solliciteren?

Ben je in het bezit van een diploma van een zorggerichte opleiding op minimaal niveau 4 en heb je veel ervaring met de begeleiding van cliënten met complexe problematieken, dan zouden wij graag met je in contact willen komen.

Wat kunnen we je bieden?

  • Een uitdagende baan vol dynamiek op het prachtige landgoed De Lathmer in Wilp.
  • Een arbeidsduur van max. 32 uur per week.
  • Een salaris van maximaal € 2807,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 40.
  • Een eindejaarsuitkering van 7,05% en flexibele arbeidsvoorwaarden
  • Een leerrijke werkomgeving, met o.a. training op het gebied van agressiepreventie en –hantering.
  • Voor externe kandidaten: een aanstelling in 1e instantie voor de duur van een jaar, bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband omgezet in onbepaalde tijd.
  • Interne kandidaten behouden hun huidige aanstelling, waarbij er eventueel een ontwikkeltraject kan worden afgesproken.

Procedure

Als je belangstelling hebt, en je voldoet aan de gestelde eisen, dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek.

Alle nieuwe medewerkers dienen bij indiensttreding een “Verklaring omtrent Gedrag” te overhandigen. Tevens worden er, in het kader van de Vergewisplicht, referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers.

Als we de geschikte kandidaten gevonden hebben, sluiten we de vacature. Zoeken we nog versterking? Dan laten we hem nog even open staan. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Type Werkplein
Intern nummer OV 19-043
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 8 Korenmolen 2 Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Renée Christiaens van P&O, tel. 06-51171557
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Publicatiedatum 21-03-2019
Reageer voor 31-05-2019
Ingangsdatum 21-03-2019
Nummer 44561
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.500 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn