Begeleiders Flexpool (Klinisch Behandelen Oost)
Trajectum

Wil jij erg graag werken als begeleider, maar ben jij beperkt beschikbaar, nog bezig met je studie of wil je flexibel inzetbaar zijn i.v.m. de regie op je eigen agenda? Dan hebben wij nu de oplossing voor jou! Wij zijn namelijk voor onze locatie in Rekken (en Eefde) op zoek naar

Begeleiders Flexpool  

Uren in overleg

Waar ga je werken?

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan cliënten met een licht verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische-, gedrags- of forensische problematiek. Deze zorg wordt geboden in het noorden en oosten van het land. Berkelland is een gesloten behandelsetting te Rekken. Het Mastler is een besloten én open behandelsetting binnen onze locatie te Eefde. Als flexmedewerker wordt je ingezet op de verschillende behandelafdelingen of bij werk & activiteiten.

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s begeleid je een groep cliënten volgens een vastgesteld programma. Op iedere afdeling en op ieder moment is er altijd wel iets te doen en door jouw proactieve werkhouding pak je snel werkzaamheden op. Vanuit je expertise lever je een bijdrage aan observatie en overdracht en onderhoud je contact met je collega’s op de groep. Dankzij jouw stevige persoonlijkheid kun je goed omgaan met de doelgroep en weet je hen te motiveren in hun dagelijkse activiteiten.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid. Uiteraard ben je flexibel en pas jij je makkelijk aan in verschillende situaties. Je hebt gevoel voor de doelgroep en weet op professionele manier met hen om te gaan. Daarnaast ben jij een echte teamplayer met sterke communicatieve vaardigheden. Ondanks dat jij niet altijd in hetzelfde team zit, kan het team wel op jou bouwen. Je bent daarnaast in het bezit van een diploma op MBO-4 of HBO niveau in de richting van SPW, MMZ, AW, AB, CIOS, Maatschappelijk Werk, SPH, Social Work of Verpleegkunde. Je bent minimaal 21 jaar oud. Zit jij in je laatste studiejaar van je HBO-opleiding, schroom ook dan niet om te reageren en te kijken welke mogelijkheden we elkaar kunnen bieden.

Wat kun jij van ons verwachten?

  • flexibiliteit richting jou;
  • de mogelijkheid om te werken met een zeer uitdagende doelgroep;
  • de mogelijkheid om door te stromen naar andere functies binnen de organisatie;
  • trainingen en cursussen, bijvoorbeeld ‘Agressie Conflict Hantering’ en ‘Basisscholing Medicatie’;
  • arbeidsvoorwaarden conform cao Gehandicaptenzorg FWG 40;
  • uren in overleg.

Zien we jou snel?

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag reageren? Bel of app naar 06-82089252. Je hebt dan contact met één van onze teammanagers (Carmen Luijken). Een mail sturen kan ook, naar cluijken@trajectum.info. Er zal op korte termijn een gesprek worden gepland en de mogelijkheid worden geboden om een dienst mee te draaien. Wat ons betreft ben je, bij wederzijdse interesse, meteen welkom! Heb je eerst nog vragen, dan kunnen we deze uiteraard eerst telefonisch of via de mail doornemen. Solliciteren via de website is ook mogelijk, klik dan op de paarse button om het sollicitatieformulier te doorlopen en jouw cv en motivatiebrief te uploaden.

   

    

    

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, locaties in Rekken en Eefde
Postcode 7211AE
Stad Eefde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Carmen Luijken, 06-82089252
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 04-10-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 48705

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum