Begeleiders Flexpool (Specialistisch Verblijf Oost)
Trajectum

Wil jij erg graag werken als begeleider, maar ben jij beperkt beschikbaar of wil je flexibel inzetbaar zijn i.v.m. de regie op je eigen agenda? Dan hebben wij nu de oplossing voor jou! Wij zijn namelijk voor onze locaties in Zutphen en Eefde op zoek naar

Begeleiders Flexpool

Uren in overleg

Waar ga je werken?
Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan cliënten met een licht verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische-, gedrags- of forensische problematiek. Deze zorg wordt geboden in het noorden en oosten van het land. Op dit moment zoeken wij voor de locaties in Zutphen en Eefde begeleiders voor de flexpool. Als flexmedewerker wordt je ingezet op verschillende afdelingen en dit kan variëren van woonafdeling, behandelafdeling of dagbesteding. Vanwege de achtergrond van de cliënten zijn een aantal afdelingen gesloten.

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s begeleid je een groep cliënten volgens een vastgesteld programma. Op iedere afdeling en op ieder moment is er altijd wel iets te doen en door jouw proactieve werkhouding pak je snel werkzaamheden op. Vanuit je expertise lever je een bijdrage aan observatie en overdracht en onderhoudt je contact met je collega’s op de groep. Dankzij jouw stevige persoonlijkheid kun je goed omgaan met de doelgroep en weet je hen te motiveren in hun dagelijkse activiteiten.

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid. Uiteraard ben je flexibel en pas jij je makkelijk aan in verschillende situaties. Je hebt gevoel voor de doelgroep en weet op professionele manier met hen om te gaan. Daarnaast ben jij een echte teamplayer met sterke communicatieve vaardigheden. Ondanks dat jij niet altijd in hetzelfde team zit, kan het team wel op jou bouwen. Je bent daarnaast in het bezit van een diploma op mbo-4 of hbo niveau in de richting van SPW, MMZ, AW, AB, CIOS, Maatschappelijk Werk, SPH, Social Work of Verpleegkunde. Ook heb jij al enige jaren ervaring met de doelgroep (of vergelijkbaar) en ben je minimaal 21 jaar oud.

Wat kun jij van ons verwachten?

  • flexibiliteit richting jou;
  • de mogelijkheid om te werken met een zeer uitdagende doelgroep;
  • de mogelijkheid om door te stromen naar andere functies binnen de organisatie;
  • trainingen en cursussen, bijvoorbeeld ‘Agressie de baas’ en ‘Medicatie’;
  • arbeidsvoorwaarden conform cao Gehandicaptenzorg FWG 40;
  • uren in overleg.

Zien we jou snel?
Heb je nog vragen, neem dan contact op met één van onze centrale planners Wildrie Mensink (06-27650434) of Gerda Bakker (06-58868245). Wil je direct solliciteren, klik dan op de paarse solliciteerbutton op onze site!

   

   

    

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, afdelingen in Eefde en Zutphen
Postcode 7211AE
Stad Eefde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij één van onze centrale planners Wildrie Mensink (06-27650434) of Gerda Bakker (06-58868245).
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 04-10-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 48706

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum