Kom jij een digitaal kijkje nemen bij de Gravenallee? Wij zijn op zoek naar begeleiders.
Aveleijn

Functieomschrijving

Lijkt het jou leuk om eens een kijkje te nemen en sfeer te proeven op onze locatie Gravenallee?
Dan is dit je kans!

Op donderdagavond 10 december organiseren wij een  digitale sessie waar je een duidelijke indruk krijgt en kunt bepalen of je onderdeel wilt worden van dit enthousiaste team!

Aveleijn heeft namelijk ruimte voor

persoonlijk en ondersteunend begeleiders
(18 - 24 uur per week) 

om het team op de Intensieve Begeleiding en Behandeling(IBB) locatie Gravenallee in Denekamp te ondersteunen.

Wij zoeken voor diverse afdelingen binnen Gravenallee nieuwe collega’s. Daarnaast willen we een vaste nachtdienst gaan vormen.

Wat kun je op donderdag 10 december verwachten?
Tijdens de digitale sessie gaan we je kennis laten maken met de locatie, collega’s en cliënten. Manager Bart Bouwhuis trapt af en vertelt hoe het is om te werken bij Gravenallee. Hij neemt je mee in de cultuur, de verschillende afdelingen en de cliënten. Welke begeleiding en zorg is er bijvoorbeeld nodig? Vervolgens gaat begeleider Jennifer vertellen over de inhoud van het werk en de uitdagingen die het met zich meebrengt.

Naast de manager en begeleider, sluiten ook Marloes en Kim van HR aan bij de sessie. Zij geven je informatie over Aveleijn als organisatie en over de arbeidsvoorwaarden van de functies. Uiteraard is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

Hopelijk heb jij tijdens dit uur een goed beeld gekregen of dit de Aveleijn locatie is die bij je past en waar jij jezelf aan de slag ziet gaan. Stel dat dit niet de doelgroep is die je ambieert dan informeren we je graag over de andere mogelijkheden binnen Aveleijn.
Kim neemt nadertijd telefonisch contact met je op om te vragen naar jouw ervaring en plant bij interesse een nader gesprek en meeloopmoment in. Hopelijk leidt dit vervolgens naar een mooie samenwerking!

Je kunt je aanmelden voor deze sessie op donderdag 10 december om 19:30 uur.

Dit kun je doen door te reageren op deze vacature.
We verwachten geen uitgebreide motivatiebrief, wel zou het fijn zijn als je je CV achterlaat.

We gaan groepjes maken van max. 5 deelnemers om die dag via Teams te meeten.

Heb je interesse, maar lukt het jou niet om op 10 december aan te sluiten? Ook dan kun je gerust reageren en spreken we telefonisch iets anders af.

Om alvast een kleine indruk te geven laten we hieronder een video zien over de Gravenallee:

Wat is IBB?
IBB: Intensieve Begeleiding en Behandeling: begeleiding van cliënten op vrijwillige basis, met een geïndiceerde complexe zorgvraag vanwege gedragsproblematiek, psychiatrische problematiek somatische problematiek, trauma, hechtingsproblematiek en/of verslaving. De cliënten ontvangen intensieve begeleiding en behandeling waarbij meerdere disciplines en instanties zijn betrokken (gedragskundige, therapeut, psychiater, arts, etc.).

Functie eisen

Wat vragen wij?

Je hebt:

  • Een relevante beroepsopleiding op minimaal niveau 3 voor ondersteunend begeleider en niveau 4 voor persoonlijk begeleider (MMZ of vergelijkbaar agogisch)
  • Kennis van en ervaring in de Gehandicaptenzorg, aangevuld met aantoonbare vakkennis op de doelgroep IBB
  • Inzicht in je eigen handelen en je bent in staat te relativeren
  • Kennis van: trauma, verslavingsproblematiek, psychiatrische problematiek, somatische problematiek, omgaan met agressie, begeleiding van gedragscomplexe cliënten en vrijheidsbeperkende maatregelen.

Je bent: reflectief, stressbestendig, mentaal en fysiek stabiel en je hebt een gezonde dosis humor

Je kunt:

  • Methodisch werken vanuit een oplossingsgerichte houding
  • Uitstekend communiceren in alle voorkomende situaties en op verschillende niveaus

Inschaling

Wat bieden wij jou?
Je gaat werken in een waarden gedreven en financieel gezonde organisatie waar goed werkgeverschap hoog op de agenda staat. Aveleijn behoort tot “de beste werkgevers”! (https://www.beste-werkgevers.nl/wie-zijn-het/).
Wij zetten jou als medewerker centraal en bieden daarom het volgende:

  • Veel ontwikkelingsmogelijkheden
  • Een baan in een uitdagende werkomgeving 
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie ondersteunend begeleider is ingedeeld in functiegroep 35 (maximaal € 2.766,- bij een 36-urige werkweek) en de functie persoonlijk begeleider is ingedeeld in functiegroep 45 (maximaal € 3.189,- bij een 36-urige werkweek). De salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve ziektekostenverzekering, het meerkeuzesysteem en een eindejaarsuitkering van 8,33%

Procedure

Ben je geïnteresseerd om een digitaal kijkje te nemen bij Gravenallee op 10 december? Laat het ons dan vóór 9 december weten door te reageren op deze vacature!
Kim Rouwendal, recruiter, neemt ter bevestiging contact met jou op.

Heb je nog vragen? Hiervoor kun je ook contact opnemen met Kim via k.rouwendal@aveleijn.nl of 06-10034032.

We zien je reactie graag tegemoet en zien elkaar op 10 december!

Type Werkplein
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, Gravenallee in Denekamp
Postcode 7591 PE
Stad Denekamp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Kim Rouwendal, recruiter, via k.rouwendal@aveleijn.nl of 06-10034032.
Functie(s) Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 16-11-2020
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 09-12-2020
Nummer 55879
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn