Begeleider(s) Halfweg
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

Stichting Philadelphia is op zoek naar collega's die onze teams in Vierhouten komen versterken.

-Je helpt mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag bij het leiden van een gewoon leven
-Je kent ze goed en bent altijd dichtbij
-Je zoekt altijd naar waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden om te doen

Voor onze nieuwbouw locatie hebben wij bijna 4 nieuwe teams samengesteld. We zijn echter nog op zoek naar een paar nieuwe collega’s die deze teams komen aanvullen. 

Functie eisen

We zoeken:

De gezochte begeleider heeft minimaal een diploma MBO-3 op het gebied van zorg en welzijn, of is bereid deze te halen. Je hebt kennis van methodisch werken en ervaring met het begeleiden van de doelgroep.

Ben je graag actief en veel buiten? Dan zoeken we jou! Wil jij werken in een nieuw huis, nieuw team, met nieuwe bewoners in een prachtige bosrijke omgeving? In september opent onze gloednieuwe locatie op een bestaand terrein. Voor onze nieuwe bewoners zoeken wij per 1 december voor de locaties Halfweg, de Es en de Linde meerdere begeleiders. Het aantal uren is in overleg en bespreekbaar (tussen de 40 - 80%).

Dit krijg je van ons:

  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak, (bijv. de opleiding Triple C).
  • Faciliteiten om gezond en fit te blijven. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
  • Korting op je sportschool-abonnement vanuit ons meerkeuzesysteem.
  • Een prima salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, schaal 40. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.

 

Bijzonderheden

Over de locatie

Op de locatie Halfweg in Vierhouten staan meerdere woningen (Berk, Beuk, Eik, Plataan). Op de genoemde woningen wordt zorg en ondersteuning geboden aan mensen met een matige en ernstige verstandelijke beperking, op sommige groepen aan mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag en/of verzorging. Vanuit gezamenlijke waarden willen we een omgeving bieden die uitdaagt en ruimte biedt aan zelfontplooiing. Dit doen we vanuit o.a. Triple C en LACCS principes.

Echt iets voor jou?

Vertel ons dan waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit via de sollicitatieknop op deze pagina of met een e-mail aan info@werkenvoorphiladelphia.nl. Heb je nog vragen? Bel dan Locatiemanager Stephani van Zuijlen. Je kunt haar bereiken op nummer  06 – 23295885. 

 

 

 

 

 

Type Vacature
Intern nummer 1308
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Halfweg Vierhouten
Postcode 8076 PD
Stad Vierhouten
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 5
Begeleider/Werkbegeleider
Overig
Woonbegeleider
Publicatiedatum 31-12-2018
Reageer voor 04-03-2019
Ingangsdatum 31-12-2018
Nummer 42747
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Philadelphia Zorg

Philadelphia is een landelijke zorginstelling die ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. De ondersteuning varieert van enkele uren begeleiding per week tot dagelijkse intensieve zorg, en van logeeropvang tot dagbesteding en begeleide werkvormen. Philadelphia wil er vanuit een christelijke visie aan bijdragen dat mensen met een verstandelijke beperking gelukkig kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen. www.philadelphia.nl

Meer over Stichting Philadelphia Zorg