Begeleiders Het Boshuis - Wilp
Zozijn

“Het Boshuis” Wilp

boshuis

Ben jij die ondernemende, daadkrachtige en stabiele persoon, die doelgericht werkt en collega’s en cliënten daarin kan ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het Boshuis zijn wij op zoek naar 

Ondersteuners met een dienstverband van 16,6 uur tot 28,8 uur per week

Wat ga je doen?
Je ondersteunt de cliënt op basis van de zorgvragen uit het zorgplan. Je bent daarbij alert op de signalen van de cliënt die van invloed zijn op de inhoud van dit plan en bespreekt dit met de coördinerend ondersteuner. Je levert een bijdrage aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan. Je onderhoudt contacten met verwanten van de cliënt en je helpt de cliënt bij het onderhouden van zijn netwerk en vrijetijdsbesteding. Je verricht de nodige teamtaken en neem je deel aan overleggen. Je wordt ingezet in alle voorkomende diensten (exclusief nachtdienst).

Dit zijn wij?
Het Boshuis is een wooneenheid binnen regio Oost-Veluwe op het mooie landgoed De Lathmer in Wilp. In totaal wonen er 20 cliënten, verdeeld over twee groepen van ieder 10 cliënten in de leeftijd van midden twintig tot zeventig jaar met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Alle cliënten hebben een vorm van dagbesteding of werk. De cliënten kunnen veel zelf, maar hebben wel structuur en begeleiding nodig. Tevens zijn er een paar cliënten die ook lichamelijke ondersteuning nodig hebben.
Iedere cliënt heeft zijn eigen zit-/slaapkamer met douche en toilet. Daarnaast zijn er ook algemene ruimtes zoals een gezamenlijke woonkamer met keuken.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

Herken jij je in het volgende

 • Je hebt een relevante beroepsopleiding, Maatschappelijke Zorg op minimaal kwalificatieniveau 3.
 • Je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg.
 • Je hebt affiniteit met cliënten met een intensieve ondersteuningsvraag.
 • Je hebt een reflecterend en relativerend vermogen.
 • Je bent flexibel, sociaal, communicatief en stevig.
 • Je bent een stabiele en stevige persoonlijkheid, die in staat is professionele afstand te bewaren in spanningsvolle situaties.
 • Je kunt methodisch werken.
 • Je kunt je grenzen bewaken en goed samenwerken.

Dit bieden wij

 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
 • Een uitdagende baan op het prachtige landgoed De Lathmer in Wilp.
 • Een salaris van maximaal € 2.853,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 35.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
 • Een aanstelling in eerste instantie voor 1 jaar, daarna volgt bij voldoende functioneren een aanstelling voor onbepaalde tijd; interne medewerkers behouden hun huidige aanstellingsduur.

Procedure
Als we de geschikte kandidaat gevonden hebben, sluiten we de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we wat langer door.

Alle nieuwe medewerkers dienen bij indiensttreding een “Verklaring Omtrent Gedrag” te overhandigen. Tevens worden er, in het kader van de vergewisplicht, referenties opgevraagd bij de huidige leidinggevende of huidige werkgever.

 

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 2 Boshuis
Postcode 7384 AN
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 16.60
Uren tot 28.80
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Erik Hafkamp, telefoonnummer: 06-51195107
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 12-10-2021
Reageer voor 31-10-2021
Nummer 71783
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn