Begeleiders IBB De Wonde Almelo
Aveleijn

Lijkt het jou leuk om eens een kijkje in de keuken te nemen bij onze IBB locatie de Wonde in Almelo?
Dan is dit je kans!

Op dinsdag 28 januari organiseren wij drie sessies waarbij je een indruk kunt krijgen en kunt bepalen of je wellicht deel wilt uitmaken van het gedreven team.

Wij hebben namelijk ruimte voor

persoonlijk en ondersteunend begeleiders
(28-32 uur per week)
 

om ons team op het Intensieve Begeleiding en Behandeling(IBB) locatie de Wonde in Almelo te ondersteunen. 

Wat kun je op 28 januari verwachten?
We gaan je in anderhalf uur een heleboel laten zien en vertellen. Bij binnenkomst krijg je eerst een lekker kopje koffie of thee. We gaan daarna gelijk van start met een voorlichting over wat wij doen, wat onze doelgroep is en wat het werken bij De Wonde inhoud. Natuurlijk is het vooral leuk om ook sfeer te proeven en dat willen we middels een rondleiding bewerkstelligen. We gaan daarom in kleine groepjes door het pand en je krijgt hierbij natuurlijk ook de mogelijkheid om jouw vragen te stellen. 

Heb jij hierna een goede indruk gekregen van het werken bij De Wonde en ben je enthousiast om verder met ons in gesprek te gaan? Dat kan. Tijdens een aansluitende speeddate kunnen we verder persoonlijk kennismaken en een mogelijk vervolggesprek plannen. 

Je kunt je aanmelden voor één van onze sessies op dinsdag 28 januari om 11:00 uur, 15:00 uur of 18:30 uur.

Hoe doe je dit? Door te reageren op deze vacature. We verwachten geen uitgebreide motivatiebrief, wel zou het fijn zijn als je je CV meeneemt tijdens de sessie. Geef je in je aanmelding ook aan op welk tijdstip je wilt komen? 

Wat is IBB?
IBB: Intensieve Begeleiding en Behandeling: begeleiding van cliënten op vrijwillige basis, met een geïndiceerde complexe zorgvraag vanwege gedragsproblematiek, psychiatrische problematiek somatische problematiek, trauma, hechtingsproblematiek en/of verslaving. De cliënten ontvangen intensieve begeleiding en behandeling waarbij meerdere disciplines en instanties zijn betrokken (gedragskundige, therapeut, psychiater, arts, etc.).

Wat vragen wij?

Je hebt:

  • Een relevante beroepsopleiding op minimaal niveau 3 voor ondersteunend begeleider en niveau 4 voor persoonlijk begeleider (MMZ of vergelijkbaar agogisch)
  • Kennis van en ervaring in de Gehandicaptenzorg, aangevuld met aantoonbare vakkennis op de doelgroep IBB
  • Inzicht in je eigen handelen en bent in staat te relativeren
  • Kennis van: trauma, verslavingsproblematiek, psychiatrische problematiek, somatische problematiek, omgaan met agressie, begeleiding van gedragscomplexe cliënten en vrijheidsbeperkende maatregelen.

Je bent: reflectief, stressbestendig, mentaal en fysiek stabiel en hebt een gezonde dosis humor.

Je kunt:

  • Methodisch werken vanuit een oplossingsgerichte houding
  • Uitstekend communiceren in alle voorkomende situaties en op verschillende niveaus

Wat bieden wij jou?
Je gaat werken in een financieel gezonde organisatie waar goed werkgeverschap hoog op de agenda staat. Aveleijn behoort tot “de beste werkgevers”! (https://www.beste-werkgevers.nl/wie-zijn-het/).
Wij zetten jou als medewerker centraal en bieden daarom het volgende:

  • Veel ontwikkelingsmogelijkheden
  • Een baan in een uitdagende werkomgeving 
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie ondersteunend begeleider is ingedeeld in functiegroep 35 (maximaal € 2.675,- bij een 36-urige werkweek) en de functie persoonlijk begeleider is ingedeeld in functiegroep 45 (maximaal € 3.084,- bij een 36-urige werkweek). De salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve ziektekostenverzekering, het meerkeuzesysteem en een eindejaarsuitkering van 8,33%

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd geraakt om een kijkje te nemen bij De Wonde op 28 januari? Laat het ons dan vóór 27 januari weten door te reageren op deze vacature!

Heb je vragen? Hiervoor kun je contact opnemen met Sabine Bennes, manager, via s.vanzwam@aveleijn.nl of telefonisch met Kim Rouwendal, recruiter, via 06-10034032.

Tot 28 januari!

Type Werkplein
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, De Wonde in Almelo
Postcode 7605CM
Stad Almelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Sabine Bennes, manager, via s.vanzwam@aveleijn.nl
Functie(s) Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 09-01-2020
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 27-01-2020
Nummer 50616
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn