Begeleiders Invalpool, uren in overleg
De Lichtenvoorde

Wij geloven in de kracht van mensen.
We dagen de ander uit om te denken in mogelijkheden.

Vanuit deze overtuiging doen wij wat we doen.

De ontwikkelingen rondom het coronavirus gaan snel. Samen staan we voor een grote opgave. Voor de komende periode zijn zware maatregelen getroffen. Een erg vervelende situatie voor onze cliënten. Ook vragen we veel van onze medewerkers met betrekking tot de zorg en begeleiding van hun cliënten. Iedereen zet zich volledig in om er te zijn voor de cliënten en om de bezetting rond te krijgen in deze moeilijke tijd. We weten allemaal dat we nog een periode moeten overbruggen en daar kunnen we de komende maanden alle hulp bij gebruiken.

Voor onze Invalpool zijn we op zoek naar gediplomeerde

Begeleiders
(uren in overleg)

Invalpool Noord en Zuid
De Lichtenvoorde heeft voor haar WLZ-, Jeugdbehandel-, WMO- en dagbestedingslocaties een Invalpool. De Invalpool werk in twee teams, Noord en Zuid. Deze twee teams bieden continuïteit en extra ondersteuning aan al onze locaties.

In eerste instantie, zolang we met het coronavirus te maken hebben, zul je op een vaste locatie gaan werken. Vervolgens worden jouw diensten op basis van de vraag vanuit locaties, in overleg met de roostermaker van de Invalpool ingepland.

Als begeleider ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van werkzaamheden in de begeleiding en de dagelijkse ondersteuning van onze cliënten binnen de afgesproken kaders. Daarnaast lever je een bijdrage aan het functioneren van de Invalpool en het team waar jij op dat moment werkzaam bent.

Wat vragen we van jou?

 • Je beschikt over een relevante, zorg-gerelateerde opleiding op minimaal mbo niveau 3.
 • Je beschikt over relevante werkervaring , het liefst met verschillende doelgroepen binnen de WLZ, WMO en/of Jeugdzorg.
 • Je kunt goed omgaan met een diversiteit aan zorgvragen.
 • Je bent in staat op basis van inzicht verantwoordelijke keuzes te maken t.b.v. het welzijn van de cliënten die je ondersteunt.
 • Je kunt zelfstandig werken en goed plannen en organiseren.
 • Je bent flexibel voor wat betreft je inzetbaarheid.
 • Je hebt een gezonde dosis humor, doorzettingsvermogen en kunt goed relativeren.
 • Je kunt goed reflecteren op je eigen handelen.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende, afwisselende baan bij een dynamische organisatie die volop in beweging is.
 • Je komt te werken bij een organisatie met het ‘Beste werkgevers Keurmerk’: Nederlands grootste onafhankelijk keurmerk voor goed werkgeverschap. 
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 3.0 functieschaal 35; Naast onregelmatigheidstoeslag, ontvang je jaarlijks vakantietoeslag (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Werken met een enthousiaste groep collega’s, met hart voor de cliënten en dienstverlening.
 • Bij de plaatsing in de invalpool kijken we met het oog op de woon-werkafstand in welke invalpool je geplaatst wordt.
 • Door te werken vanuit de invalpool krijg je een goed beeld van het werken op de verschillende locaties, met verschillende doelgroepen en verschillende teams. Wellicht stroom je, als jij je plekje hebt gevonden, door naar een vaste locatie binnen onze organisatie.
 • Aanstelling in eerste instantie voor een half jaar, met de mogelijkheid tot verlenging.

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Els Schipper  (zorgteammanager), telefonisch bereikbaar via nummer (0544) 37 11 30 of (06) 82 52 30 46.

Solliciteren?
Dan zien wij je reactie graag zo spoedig mogelijk tegemoet! De vacature staat open, totdat wij voldoende geschikte kandidaten hebben gevonden.

Je kunt je sollicitatie uitsluitend sturen via www.zorgselect.nl. Hier tref je de vacature aan onder nummer 52271 en heb je direct de mogelijkheid om te reageren. 

Als wij naar aanleiding van jouw sollicitatie graag kennis met je maken, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op om een sollicitatiegesprek in te plannen. Met het oog op het coronavirus zal dit gesprek telefonisch of via beeldbellen plaatsvinden.

Type Vacature
Organisatie De Lichtenvoorde
Locatie De Lichtenvoorde, diverse locaties
Postcode 7131PE
Stad Lichtenvoorde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Els Schipper
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 24-03-2020
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 15-06-2020
Nummer 52271
Doorsturen Bekijk PDF

De Lichtenvoorde

Vanuit Oost-Gelderland ondersteunt en begeleidt zorginstelling De Lichtenvoorde kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking in wonen, werken en leven. Met ongeveer 650 medewerkers en meer dan 100 vrijwilligers ondersteunt De Lichtenvoorde mensen met een beperking van alle leeftijden; van jong tot heel oud. En met een lichte of een zwaardere zorgvraag. Omdat iedereen zijn eigen leven heeft, ondersteunt De Lichtenvoorde waar nodig!

Meer over De Lichtenvoorde