Begeleiders Lemmerië - Zutphen
Zozijn

We kunnen nog steeds nieuwe enthousiaste collega's gebruiken op onze spiksplinter nieuwe locatie de Lemmerië in Zutphen! Dus heb je vorige keer getwijfeld of was je net te laat? Of lees je deze vacature voor het eerst en ben je enthousiast? Reageer dan nu! We hebben ruimte voor meerdere enthousiaste collega’s die net als wij graag een nieuw avontuur aangaan!

Help jij mee om van deze nieuwe locatie in Zutphen een thuis te maken voor onze cliënten?

Wij zoeken 
Ondersteuners met een dienstverband  van 40-60%  (14,4 - 21,6 uur per week)

Wat ga je doen?
Je ondersteunt de cliënten op basis van de zorgvragen uit het zorgplan. Je bent daarbij alert op signalen van de cliënt die van invloed zijn op de inhoud van dit plan. Je levert een bijdrage aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan. Je onderhoudt contact met verwanten van de cliënt en je helpt de cliënt bij het onderhouden van zijn netwerk en bij de vrijetijdsbesteding.

Je sluit aan bij de behoefte van de cliënt, dat wil zeggen dat je kan variëren tussen overnemen van de zorg of passend aansluiting vinden bij de cliënt.  Daar waar mogelijk wordt er een appél gedaan op eigen regie en zelfredzaamheid van de bewoner.

Vanzelfsprekend kun je ingezet worden bij administratieve, cliëntgebonden werkzaamheden en je neemt deel aan overleggen.

Wie zijn wij?
Lemmerië is een splinternieuw complex aan de rand van Noorderhaven in Zutphen, een unieke plek waar stad, landschap en IJssel elkaar ontmoeten. Recht tegenover de haven. Op de begane grond vind je er de dagbesteding en de woningen op de verdiepingen erboven.  Dit voorjaar nemen 51 cliënten met een verstandelijke beperking hun intrek in hun eigen appartement. Voor elke groep is er ook een gemeenschappelijke ruimte. Er zijn 8 zorggroepen variërend bewoond door EMB- cliënten tot cliënten met een matig verstandelijke beperking. Zij kunnen in de directe nabijheid (begane grond van dit pand) deelnemen aan een vorm van dagbesteding, zoals in de lunchroom of wasserette.
 
Je hebt een eigen stamgroep maar daarnaast ben je ook flexibel inzetbaar op de andere zorggroepen. We sluiten aan bij de woon- en zorgvragen van de cliënt, waarbij we samen zorgen voor basis veiligheid, structuur en gezelligheid.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

Herken jij je in het volgende ?
Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 3  en je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg. Je bent flexibel, klantgericht, je kunt methodisch werken en je grenzen bewaken. Je houdt ervan om samen te werken met anderen en je bent in staat de werkzaamheden in je werkeenheid te coördineren. Je bent sociaal en communicatief vaardig. 

Wat bieden wij?

  • Een bijzonder avontuur, samen de Lemmerië vormgeven en de cliënten een veilige plek bieden
  • Een salaris conform de cao Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 35
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden
  • Een arbeidsovereenkomst van een jaar welke bij gebleken geschiktheid wordt omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Interne kandidaten behouden hun huidige aanstellingsduur. 
  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Bijzonderheden

Onderdeel van de selectieprocedure is het opvragen van referenties bij de huidig leidinggevende. Dit gebeurt bij een positieve uitkomst direct na het eerste selectiegesprek. De verkregen informatie kan, mede, een rol spelen bij de besluitvorming over eventuele aanstelling.

Tevens vragen we al onze medewerkers om een “verklaring omtrent gedrag”.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie S/G - Wonen Zutphen
Postcode 7201AA
Stad Zutphen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 14
Uren tot 21
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Martijn Wijnhoud, manager Wonen Zutphen, 06-11297238
Functie(s) Begeleider niveau 3
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 10-09-2020
Reageer voor 24-09-2020
Ingangsdatum 10-09-2020
Nummer 54680
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn