Begeleiders Pelmolen - Wilp
Zozijn

Begeleiders voor de Pelmolen gezocht - Wilp

De Pelmolen zoekt medewerkers voor de langere termijn. Wij hebben ruimte voor nieuwe collega’s die een boeiende baan tegemoet gaan.

Wat zoeken wij? 

specialistisch ondersteuners met dienstverband van 60% - 80%

Wat ga je doen? 

Je begeleidt (jong)volwassen cliënten, met een ernstige verstandelijke beperking en een complexe zorgvraag en voert de regie over de uitvoering, de evaluatie en de bijstelling van het zorgplan. 

Je ondersteunt elke cliënt op een manier die past bij de persoon en zijn of haar zorgvraag. Informatie daarvoor haal je onder andere uit het zorgplan. Je bent alert op signalen die cliënten geven. Je rapporteert op doelen en geeft input aan de coördinerend ondersteuner op het bijstellen van het zorgplan. 

Je bent alert op veranderingen in gedrag en voert preventieve handelingen uit ter bescherming van de cliënt en zijn omgeving. Je beschikt over zelfreflecterend vermogen en je bent continue bewust van jouw handelen en het effect daarvan op de cliënten en in de samenwerking met je collega's.  

Vanzelfsprekend verricht je de nodige administratieve werkzaamheden en neem je deel aan overlegvormen.  

Wie zijn wij?

Binnen de Pelmolen wonen 10 cliënten tussen de 20 en 57 jaar met een ernstig verstandelijke beperking met daarbij een intensieve begeleiding- en zorgvraag. Daarnaast komt hechtingproblematiek en autisme voor. Voor onze cliënten is het van belang dat de huidige vaardigheden die zij bezitten worden behouden maar ook het tot bloei laten komen. Door samen nieuwe successen te behalen willen wij het eigenaarschap van de cliënten vergroten. Dit doen wij door er onvoorwaardelijk te zijn voor de cliënten. Door veiligheid en structuur te bieden die zij nodig hebben, vormen we de basis die nodig is voor hun ontwikkeling. 

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

Herken jij je in het volgende

 • Je hebteen relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 4 
 • Kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg, met name van de complexe problematiek
 • Een reflecterend en relativerend vermogen
 • Je bentflexibel, sociaal, communicatief en stevig 
 • Je bent een stabiele en stevige persoonlijkheid, die het hoofd koel houdt in spanningsvolle situaties
 • Je kunt methodisch werken
 • Je kunt je grenzen bewakenen goed samenwerken met anderen 
 • Je hebt affiniteit metcliënten met een verstandelijke beperking en een intensieve ondersteuningsvraag 

Dit bieden wij

 • Een uitdagende baan op het prachtige landgoed De Lathmer in Wilp
 • Een salaris van maximaal € 2.902,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 40
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden
 • Een leerrijke werkomgeving, met o.a. training op het gebied van agressiepreventie en –hantering
 • Voor externe kandidaten: een aanstelling in 1e instantie voor de duur van een jaar, bij gebleken geschiktheid is het de intentie om het dienstverband daarna om te zetten in onbepaalde tijd
 • Interne kandidaten behouden hun huidige aanstelling

Procedure

Als de geschikte kandidaten zich aandienen, dan sluiten wij de vacature. Hebben wij onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we wat langer door. Je bent van harte welkom eens een dienst mee te kijken, om zelf te ervaren of je de uitdaging op de Pelmolen aan wil gaan. Wij zijn er klaar voor, jij ook?

In het kader van de Vergewisplicht, worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een “Verklaring omtrent Gedrag”.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 6 De Pelmolen Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 21.60
Uren tot 28.80
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Sander Markvoort, manager, telefoonnummer: 06-20269071 of per e-mail: s.markvoort@zozijn.nl.
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 07-07-2020
Reageer voor 01-11-2020
Ingangsdatum 07-07-2020
Nummer 53699
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn