Begeleiders Reestlanden
Cosis

Introductie en uren

Het team van locatie Reestlanden is op zoek naar ervaren Begeleiders die door de methode Warme Zorg een veilige en vertrouwde omgeving weet te creëren voor de ouder wordende cliënt. Het aantal uren is 24 - 32 per week.

Wat vinden we belangrijk?

Dit ben jij

Je kunt goed samenwerken, je hebt een positieve houding en staat stevig in je schoenen. Je staat open voor veranderingen en kunt feedback geven en ontvangen. Met jouw empathisch vermogen en oog voor de bewoners blijf je onvoorwaardelijk onderstuning bieden. Ze kunnen altijd bij je terecht wanneer ze ergens mee zitten of als ze verdrietig zijn. Persoonlijke aandacht is belangrijk, dus voor een gezellig babbeltje maak je ook tijd. Naast het begeleiden vind je het niet erg om met Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL) bezig te zijn. Tot slot ben je enthousiast, creatief en heb je een gezonde dosis humor.

Dit zijn wij

Cosis is een grote werkgever met een stabiele basis. Onze missie is ondersteuning bieden aan mensen met verstandelijke of psychische beperking om grip te krijgen op het leven. Met 220 kleine en grotere locaties zijn we in Groningen en Drenthe altijd dichtbij. Lees hier waar wij voor staan en gaan.

Woonvoorziening Reestlanden heeft 19 plaatsen voor beschermd wonen voor oudere mensen met een verstandelijke beperking.Het huis bestaat uit vier verdiepingen waarvan Cosis de begane grond en de eerste etage huurt. Het accent in de begeleiding is gericht op het onderhouden van zelfredzaamheid, nabijheid, veiligheid en huiselijkheid. De specifieke aandacht gaat uit naar het ouder zijn en worden van de bewoner. Begeleiding in de woonvoorziening is 24 uur per dag aanwezig. Tijdens de nacht is er een slaapdienst.

Leuk en dankbaar werk
Lees het verhaal van Derbera Ebeltjes waarom zij in de zorg werkt.

Wat vragen we van je?

  • Een afgeronde relevante opleiding op mbo-niveau 3.
  • Kennis of ervaring van de methodiek Urlings en Oplossingsgericht Werken of bereid zijn hier de training/cursus in te volgen.
  • Ben je niet in het bezit van BHV en medicatieveiligheid, dan zijn dit de eerste twee trainingen die je gaat volgen.
  • Flexibele instelling in verband met onregelmatige diensten.
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Dezelfde salarisschaal als je collega's begeleider minimaal € 1.906,- en maximaal € 2.801,-volgens FWG 30 van de cao-gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
  • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
  • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aan sluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer vóór donderdag 1 september 2022.

Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Femke Gommer, teamcoördinator, op telefoonnummer 06 233 465 34. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een Whatsapp bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Type Vacature
Intern nummer 2527
Organisatie Cosis
Locatie Reestlanden
Postcode 7941 EX
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 04-08-2022
Reageer voor 01-09-2022
Nummer 113107

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis