Begeleiders Regio Oost
Trajectum

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Je begeleid en ondersteund onze cliënten, waarbij sprake is van een licht verstandelijke handicap en psychische en/of gedragsproblemen, in hun dagelijkse leven. Dit doe je vanuit een individueel behandelplan van de cliënt.  Met je enthousiasme weet je de cliënt te stimuleren om stapjes te zetten in zijn ontwikkeling. 

Zo werken wij:

Bij Trajectum werk je nauw samen met de cliënt, zijn omgeving en je collega’s. Je werkt samen met andere begeleiders, behandelaren, verpleegkundigen en psychiaters. Je mag je binnen Trajectum verder ontwikkelen, intern bieden wij verschillende cursussen aan.

Functie eisen

Wij zoeken een collega die:

  • beschikt over een stevige persoonlijkheid en een cliëntgerichte werkhouding;
  • in het bezit is van een afgeronde passende pedagogische of verpleegkundige opleiding op minimaal MBO-niveau 3, aangevuld met werkervaring in het beroepenveld;
  • een éénjarige opleiding voor niveau 4 gaat volgen;
  • communicatief vaardig is en adequaat kan omgaan met conflictsituaties.

Inschaling

Dit kan jij van ons verwachten:

  • een contract van 24 tot 32 uur per week ;
  • tot het behalen van je opleiding een salarisinschaling volgens de CAO Gehandicaptenzorg FWG 35, daarna FWG 40;
  • een contract voor in eerste instantie de duur van één jaar, met mogelijke omzetting in onbepaalde tijd (tenzij je al een contract voor onbepaalde tijd bij Trajectum hebt).

Bijzonderheden

Sollicitaties ontvangen wij graag uitsluitend online via de button ‘solliciteren’, vóór 1 april  a.s., via de website van Trajectum (www.trajectum.nl).

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, locatie Groot Hungerink, in Eefde
Postcode 7211AE
Stad Eefde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Jaap Bolier, te bereiken op 06-52068582.
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 08-03-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 01-04-2019
Nummer 44258

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum