Begeleiders Sint Maartensweg/Brinklaan Epe
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE BEGELEIDERS SINT MAARTENSWEG/BRINKLAAN

Voor woonvorm Sint Maartensweg/Brinklaan in Epe zoeken wij enthousiaste begeleiders die ons team komen versterken. Ben jij op korte termijn op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan! Over het aantal uur gaan we graag met je in overleg. BBL studenten zijn van harte welkom om te solliciteren.

Aandacht voor de cliënt
Op de woonvorm Sint Maartensweg/Brinklaan wonen cliënten met een matig tot ernstig verstandelijke beperking met bijkomende gedragsproblematiek. De  woonvorm bestaat uit twee naast elkaar liggende locaties. De twee woonvormen hebben een zeer diverse doelgroep in de leeftijd van 35 tot 65 jaar, waaronder 1 cliënt met Meerzorg waar een betrokken kernteam omheen staat. De uitdaging binnen Sint Maartensweg/Brinklaan is te vinden in de verschillende zorgzwaartes van de cliënt en de daarbij behorende ontwikkelingsvraag van de cliënt. Aan de Sint Maartensweg wordt begeleid vanuit het appartement en op de Brinklaan staat het gezamenlijk wonen meer centraal. Als begeleider aan de Sint Maartensweg/Brinklaan ben je continu aan het schakelen tussen de verschillende ontwikkelingsniveaus en de daarbij behorende begeleidingsstijlen.

Functie eisen

Aandacht voor jouw talent
Jij versterkt het team Sint Maartensweg/Brinklaan door een bijdrage te leveren aan de uitvoering van individuele zorgplannen. Dit doe je door ondersteuning en begeleiding te geven bij activiteiten in het dagelijks leven, bij vraagstukken die de cliënten in hun dagelijks leven tegenkomen en bij de uitvoering van ontspannende activiteiten.

Als persoonlijk begeleider ben je daarnaast verantwoordelijk voor de regie van het zorgproces. Samen met de cliënt formuleer je doelen, je stelt het zorgplan op en zorgt voor uitvoering en evaluatie. Je onderhoudt en stimuleert contacten met het netwerk van de cliënt. Je coördineert de zorg rondom de cliënt, verleent in samenwerking met collega’s de ondersteuning op een methodische wijze en bewaakt de kwaliteit.

Je bent in staat om de uitgezette lijnen praktisch uit te voeren. Daarnaast organiseer en verricht je lichte huishoudelijke en/of recreatieve activiteiten en verricht je teamwerkzaamheden in het kader van een zelfregulerend team. 

In de rol van persoonlijk begeleider met aanvulling teamcoördinator ben je aanspreekpunt voor het team en de manager zorg. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden binnen het team onderling verdeeld zijn. Je meldt knelpunten aan de manager zorg en je signaleert ontbrekende randvoorwaarden om als zelfregulerend team te functioneren.

Bij jou voelen alle cliënten zich gezien, gehoord en gewaardeerd. Vanzelfsprekend bezit je goede communicatieve vaardigheden. Wat jij daar nog aan toevoegt, is jouw zelfverzekerde houding, je biedt rust en duidelijk naar cliënten, je werkt graag samen, kan goed observeren en inspireert collega’s met jouw positieve mindset. Daarnaast heb je:

 • een relevante opleiding gevolgd en een diploma op minimaal mbo 3 niveau;
 • ervaring met de doelgroep;
 • ervaring met cliënten met Meerzorg (is een pre);
 • een flexibele werkinstelling en ben je bereid om volgens rooster te werken in wisselende diensten, onregelmatige werktijden en slaap- en weekenddiensten.

Aandacht voor elkaar
Wij zijn De Passerel. Een stichting die als werkgever een drie-eenheid vormt samen met de cliënten en alle collega’s. De één kan niet zonder de ander. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. En dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Van (arbeidsmatige) dagbesteding tot woonlocaties met begeleiding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Inschaling

Aandacht voor jou
Vanzelfsprekend zorgen we goed voor onze cliënten. En natuurlijk ook voor jou! Daarom krijg je bij De Passerel:

 • direct een vast contract;
 • een passend salaris bij jouw taken, verantwoordelijken en ervaring. De functie indeling zal afhankelijk zijn van het functieniveau en liggen tussen FWG-schaal 35 en 45;
 • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten;
 • een dertiende maand;
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
 • pensioenopbouw;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een fietsregeling of een lidmaatschap voor jouw sportschool.

Bijzonderheden

Aandacht voor jouw sollicitatie
Je snapt het: zo’n kans mag je gewoon niet laten liggen. Solliciteer door op de oranje button ‘Solliciteren’ te klikken en voeg je motivatiebrief en cv toe. Het vacaturenummer is 022-63.

Heb je vragen over deze functie? Bel of stuur een WhatsAppbericht naar Kitty van der Linde op 06-82938526 of met Fleur Derksen op 0578-676010.

Tijdens de looptijd van deze vacature gaan we alvast in gesprek met geschikte kandidaten. De vacature kan daarom eerder gesloten worden.
Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt.

In het kader van de vergewisplicht worden referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 022-63
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Epe
Postcode 7336 BC
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Begeleider wonen
Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 15-06-2022
Reageer voor 17-08-2022
Ingangsdatum 15-06-2022
Nummer 111738
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel