Begeleiders ('t Flier)
Trajectum

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe collega op afdeling Flier? En wil je snel weten of dit iets voor jou is? 

Je staat aan de wieg van een zeer vernieuwend project! Binnen het Flier bieden we een uniek zorgaanbod, lerend en samenwerkend met ASVZ, Pluryn, het Zorgkantoor en het CCE.

Binnen de sector Specialistisch Verblijf Oost, op de locatie Groot Hungerink in Eefde , zijn we gestart met afdeling ‘t Flier, waar gewerkt wordt vanuit het gedachtegoed van Triple-C. Niet het behandelen van de pathologie, in deze setting het extreem acting out gedrag staat centraal, maar het tegemoet komen aan algemeen menselijke basisbehoeften op fysiek, emotioneel, mentaal en zingevend terrein. De zorg is erop gericht dat cliënten zoveel mogelijk het gewone leven kunnen ervaren. De opgave is de achterliggende behoefte te zien wanneer er sprake is van dreigend gedrag. Trouw blijven aan de cliënt, zekerheid bieden dat een cliënt kan blijven wonen, met een vast team van begeleiders. Dit vraagt om een sterke ondersteuning en actieve, directe beschikbaarheid voor begeleiders in de driehoek begeleider, behandelaar en manager.

 

De werkzaamheden:

Als begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van cliënten met een intensieve begeleidingsvraag, met complexe gedragsproblemen, in hun dagelijks leven. Bij de begeleiding gebruik je een specifieke behandelmethodiek waarbij je kijkt naar de competenties en mogelijkheden van de cliënt, genaamd Triple C.

Als je meer wilt weten over de functie en de doelgroep, neem dan contact met ons op.

Functie eisen

We zoeken Begeleiders, voor gemiddeld 28,8 uur per week, die: 

 • Stevig in hun schoenen staan, zowel fysiek als mentaal
 • Kunnen omgaan met teleurstellingen
 • Zowel weerbaar als doorzetters zijn
 • Beschikken over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
 • Zelfstandig kunnen werken en goed zijn in het oplossen van problemen
 • Beschikken over een flinke dosis lef, sensitiviteit, inlevings- en doorzettingsvermogen, zelfreflectie en een lerende oriëntatie.  

Verder verwachten we datje beschikt over een afgeronde (agogische) MBO opleiding niveau 4, zoals bijvoorbeeld MMZ, SPW of SAW, minimaal 21 jaar bent en uiteraard affiniteit hebt met de doelgroep. 

Inschaling

Wij bieden:

 • Een dynamische functie met een uitdagende doelgroep binnen een multidisciplinair en ambitieus team
 • Een ontwikkelingsgerichte organisatie die creativiteit, innovatie en daadkracht stimuleert
 • Salariëring conform CAO-gehandicaptenzorg FWG 40
 • Een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
 • In eerste instantie een tijdelijke contract voor de duur van één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling (tenzij je al een contract voor onbepaalde tijd bij Trajectum hebt).

Bijzonderheden

Solliciteren:

Als jij je interesse kenbaar maakt, bij genoemde contactpersonen of via onze website, dan zullen wij z.s.m. een kennismakingsgesprek met je plannen.

Sollicitaties via de website van Trajectum:www.trajectum.nl.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, waarbij interne kandidaten voorrang genieten in de selectieprocedure.

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, locatie Groot Hungerink, in Eefde
Postcode 7211AE
Stad Eefde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Uren van 28.80
Uren tot 28.80
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Jaap Bolier, Teammanager, op telefoonnummer 06-52068582, of met Lennard Vaandrager, Coördinerend Begeleider, op telefoonnummer 06-83481732.
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 05-02-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 01-04-2019
Nummer 43478

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum