Begeleiders Ter Hinde - Wilp
Zozijn

Draag jij zorg voor een optimale persoonlijke verzorging en geef jij die extra begeleiding waar nodig. Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen als begeleider?
Je ondersteunt de cliënten op basis van de zorgvragen uit het zorgplan. Je bent daarbij alert op de signalen van de cliënt die van invloed zijn op de inhoud van dit plan en bespreekt dit met de coördinerend ondersteuner. Je  levert een bijdrage aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan. Als begeleider heb je  contacten met verwanten van de cliënt en je helpt de cliënt bij het onderhouden van zijn netwerk en vrijetijdsbesteding.  Op ter Hinde wonen cliënten met een intensieve zorgvraag en psychiatrische problematiek. Hierbij kan worden gedacht aan autisme hechtingsproblematiek, dementie. Er zijn verschillende disciplines nauw bij de woning betrokken zoals een  gedragswetenschapper, een logopediste, diëtiste, fysiotherapeut en ergotherapeut. Enkele cliënten zijn volledig mobiel, velen maken gebruik van hulpmiddelen (rollator, rolstoel, passieve tillift). Als begeleider wordt je  ingezet in alle voorkomende diensten, exclusief nachtdiensten.

Hier ga je werken
Ter Hinde, Veld en Weide 7-9 is een wooneenheid binnen regio Oost-Veluwe op het mooie landgoed De Lathmer in Wilp. Er wonen 20 cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. De cliënten hebben een intensieve zorg- en/of begeleidingsvraag, waarbij structuren, verzorgen, in stand houden van de zelfredzaamheid, regie op eigen leven en huiselijkheid een belangrijke rol spelen. De cliënten zijn verschillend communicatief vaardig waarbij er interactie is. 

Neem een kijkje bij ter Hinde

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

Herken jij je in het volgende

  • Je hebt een relevante beroepsopleiding, Maatschappelijke Zorg met affiniteit IB of Verzorgende IG, op minimaal kwalificatieniveau 3.
  • Je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg.
  • Je hebt affiniteit met cliënten met een intensieve ondersteuningsvraag.
  • Je hebt een reflecterend en relativerend vermogen.

Dit bieden wij

  • Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
  • Een uitdagende baan op het prachtige landgoed De Lathmer in Wilp.
  • Een salaris van maximaal € 3009,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 35.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Reageer dan nemen wij snel contact op.

Ik heb interesse

Of solliciteer via onderstaande knop

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 4 Ter Hinde Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Rienke van der Marel, telefoonnummer: 06-15350173
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 07-04-2022
Reageer voor 31-05-2022
Nummer 109825
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn