Begeleiders (vakantiekracht) - Woonvorm de Braak Raalte
De Parabool

De Parabool is met 390 medewerkers een Sallandse organisatie met korte lijnen. Wij ondersteunen mensen met een verstandelijke beperking, zodat zij een volwaardige plek in de samenleving vinden. Samen willen we ontdekken hoe wij hen het beste kunnen ondersteunen. Dit doen wij en dat voelen zij. Niet eenmalig of speciaal, maar dagelijks en gewoon. Dat maakt ons bijzonder!

Woonvorm de braak is een kleinschalige woonvorm waar 8 mannen en 10 vrouwen wonen in de leeftijd van 53 tot 87 jaar oud. Wij bieden onze cliënten een veilig thuis én de beste zorg, waarin kwaliteit van leven voorop staat. We zijn op zoek naar vakantiekrachten voor de zomervakantie.  

Kom jij ons team helpen in de vakantieperiode?

Begeleiders - Vakantiekrachten

voor 24 uur per week voor de periode 7 juni tot en met 15 augustus

Wat ga je doen?

 • Als begeleider lever je een bijdrage aan de begeleiding en verzorging van de cliënten in hun woonsituatie op grond van het individuele ondersteuningsplan.
 • Gezien de zorgvraag van cliënten ondersteun je veel in de persoonlijke verzorging. Je helpt de cliënten in de dagelijkse ADL-zorg en je hebt hierbij begrip voor hun beperkte mogelijkheden, als gevolg van verstandelijke en/of lichamelijke beperking en dementie. Ook kun je aansluiten bij het lage ontwikkelingsniveau. Bij al je werkzaamheden houd je oog en oor voor huiselijkheid en menselijk contact.
 • Je werkt in een dienstenpatroon met onregelmatige tijden. Een nachtdienst behoort tot de mogelijkheden en is afhankelijk van leeftijd.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een afgeronde zorgopleiding op MBO niveau 3.
 • Je hebt affiniteit met de verzorgende taken in je werk en hebt ervaring met het gebruik van de actieve en passieve tillift.
 • Je hebt veel geduld en affiniteit met de dementerende en ouder wordende cliënt.
 • Je hebt prima sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt doorzettingsvermogen, geduld, humor en een empathisch vermogen.

Wat bieden we je?

 • Een leuke en zinvolle baan in de zomervakantie voor 24 uur per week voor de periode van 7 juni tot en met 15 augustus.
 • Het salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 35, max. € 2853,- (per 1 juni 2021) bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
 • Een werkomgeving waar nieuwe medewerkers zich snel thuis voelen en zich herkennen in onze kernwaarden Persoonlijk, Deskundig, Betrouwbaar én Samen!

Meer weten?

Neem contact op met Woonvorm de Braak via 06-10007862.

Reageren?

Ben jij die vakantiekracht met doorzettingsvermogen, humor en empathisch vermogen, dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!  Stuur je motivatiebrief en cv uiterlijk dinsdag 27 april 2021 via de sollicitatiebutton.

 

.

.

.

Type Vacature
Organisatie De Parabool
Locatie Woonvorm De Braak Raalte
Postcode 8101 GK
Stad Raalte
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Neem contact op met Woonvorm de Braak via 06-10007862.
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Vakantiewerk Begeleider niveau 3/4
Publicatiedatum 15-03-2021
Reageer voor 28-04-2021
Ingangsdatum 15-03-2021
Nummer 60336
Doorsturen Bekijk PDF

De Parabool

Als kleine nuchtere organisatie voelen wij ons al jaren thuis in Salland. Om ons heen zien wij de zorg verzakelijken. Grote fusies, papierstapels, bureaucratisering, loketten. Bij De Parabool willen wij willen vooral onszelf blijven: een organisatie waar de mens centraal staat. Waar je als individuele medewerker wordt gezien en het beste van jezelf kunt laten zien.

Meer over De Parabool